Ревю на двукрилен хладилник Daewoo FRN-R50NQS


Daewoo FRN-R50NQS е идеалният избор за вас, ако търсите голям Side by side хладилник, който да притежава най-новите технологии и отличен дизайн, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Daewoo FRN-R50NQS

Максималният нетен капацитет на уреда е 517 литра, като той се разпределя между хладилната част с 345 литра и фризера с вместимост от 172 литра.

Дизайнът му е със сребрист корпус, което го прави много привлекателен и му придава усещане за елегантност и стил.

Този Side by side хладилник би се вписва перфектно във всеки модерен дом и най вече кухня.

LCD дисплеят със сензорен тип на управление в горната част на лявата врата, като чрез него може да наблюдават и регулират температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Елегантният дисплей позволява настройването на вътрешните температури в отделения за хладилник и фризер, както и програмиране на желания режим на работа или избор на определена функция. Всичко това, като просто докоснете предния контролен панел.

Освен това чрез него може да регулирате функциите за бързо охлаждане и замразяване и тази за еко режим.

Daewoo има един мощен компресор, който позволява независимата работа на хладилника и фризера и е оборудван с най-съвременни технологии, идеален за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Хладилника разполага с голям обем от 345 литра, като разполага с 4 рафта за съхранение на храната и 2 отделения за плодов и зеленчуци.

Рафтовете са изработени от закалено стъкло и са изключително лесни за почистване, като средният рафт е плъзгащ се за още по-голямо удобство.

4 те рафта на врата са фиксирани, като ви предоставят допълнително място за съхранение на всякакви бутилки, подправки, яйца, масло и други.

Двете отделения за  плодове и зеленчуци са големи като обем и ще ги запази свежи за по-дълъг период от време.

Тъй като позволяват да циркулира въздух, плодовете и зеленчуците няма да се дехидратират, както в редовно отделение.

Функции на фризера

Фризера е с обем 172 литра разположено от лявата страна на уреда и разполага с две чекмеджета е и 3 рафта за замразяване на продукти.

Фризера включва функцията за супер замразяване с автоматично изключване.

Мощността на замразяване на фризера е 12 кг за 24 часа. Производственият капацитет на машината за лед е 0,9 кг за 24 часа.

Други

Хладилникът е снабден с уплътнение, което действа антибактериално, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът с отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T.

Той е проектиран е да работи икономично в диапазона на температура от + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този двукрилен хладилник е много добра А + и има годишно потребление на енергия 401 kWh.

Това се дължи и на компресора, който дава възможност консумираната енергия да бъде ниска.

Модела разполага и с много ниско ниво на шум до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д cm) 178 x 90 x 70 и тегло 95 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност, както и много изгодна цена.