Ревю на микровълнова фурна Daewoo KOR-6M1BK


Daewoo KOR-6M1BK е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна микровълнова фурна, която е оборудвана с всички основни функции и програми, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на микровълнова фурна Daewoo KOR-6M1BK

Подобрете външния вид на кухнята си с тази стилна микровълнова фурна!

Микровълновата е с обем 20 литра, напълно достатъчен, за да задоволят ежедневните ви нужди. А мощността и от 800 W е напълно достатъчна за перфектното приготвяне на всяко ястие.

Дизайнът на уреда е добър, подчертан от елегантно черно стъкло, поместено в черен екстериор с удобен LED дисплей за управление.

Благодарение на LED дисплеят ще се информирате за времето за приготвяне, нивото на мощност и количеството храна.

Основни функции

Тази фурна Daewoo е оборудвана с 5 функции. Една за автоматично готвене на: хляб, супа, печени картофи, пресни зеленчуци и замразени зеленчуци. Бърза програма за приготвяне на пица, паста или заразена пица. И функция за размразяване на месо, риба или замразен хляб. Освен това има функция за претопляне на храна в керамични съдове, както и функция за само почистване.

Функция “Steam Cleaning”, използва мощността на парата, за да почисти мазнините и мръсотията от вътрешността на микровълновата фурна.

Интериорът ѝ е с висока устойчивост на надраскване, благодарение на материалът с висока плътност “Shiny Clean”, с който е покрита вътрешността.

Слоят “Shiny Clean” образува гладка повърхност, която предотвратява залепването на мръсотии. По този начин почистването на микровълновата фурна е изключително лесно и бързо.

Въртящата плоча с диаметър 280 мм, позволява равномерното нагряване и приготвяне на всеки вид храни и продукти.

Освен това благодарение на новата тристранна поставка и нейното ниво на позициониране, микровълнова фурна Daewoo е по-стабилна от стандартните микровълнови на пазара.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра микровълнова фурна, която е перфектния избор за вас, ако търсите надеждна и бюджетна фурна от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.