Ревю на двукрилен хладилник Daewoo MRFS-26D2TI


Daewoo MRFS-26D2TI е идеалният избор, ако търсите двукрилен хладилник от типа Side by side. Той разполага с огромен обем и всички основни функции от които бихте имали нужда при това на отлична цена. 

Основни характеристики на Daewoo MRFS-26D2TI

Този двукрилен хладилник е оборудван с най-съвременни технологии като е идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Управление

Оборудван е с LCD дисплей със сензорен контрол,  чрез който може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи дават възможност за:

  • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
  • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
  • Режим ECO – хладилникът работи на най-ниска консумация на енергия.
  • Child Lock – за заключване на контролния панел на хладилника.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Прецизният и индивидуален температурен контрол на двете отделения се получава чрез системата Duo Cooling, която осъществява независимо охлаждане. В допълнение, системата елиминира трансфера на миризми и спира процеса на дехидратация на храната.

Моделът има Multi въздушен поток за охлаждане. Това е технология, която позволява преминаването на студения въздух през множество канали от мрежа, която се поддържа постоянна температура и влажност. Тази технология поддържа качеството на храната и свежестта им за по-дълъг период.

Функции на хладилника

 Daewoo MRFS-26D2TI

Хладилното пространство разполага с огромен общ капацитет от 448 литра като е оборудван с 3 рафта за съхранение на продукти, изработени от закалено стъкло.

Те са изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети. 

Освен това вратата на хладилника е оборудвана с дозатор за вода , който осигурява свежа студена вода само с едно натискане на бутона, без да се налага да отваряте вратата.

С цел оптимизиране на вътрешното пространство, резервоара за вода е с капацитет от 4 литра, разположен във вътрешната страна на хладилника. Това предотвратява нуждата от свързва на хладилника към водопроводната мрежа.

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета наречени Vegetable Case , които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълъг период от време.

Вратите са оборудвани с  цели 7 рафта за съхранение на най-различни хранителни продукти. Долният рафт на дясната врата побира цели 4 бутилки от 1,5 литра.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Функции на фризера

Фризерът е разположен долната страна на уреда и е с отваряне от типа чекмедже с общ капацитет от 191 литра.

Той включва две отделения, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Други

Хладилникът е снабден с антибактериално покритие с цел да предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг период.

Моделът има отлична степен на изолация с автономност от 10 часа при спиране на тока.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичн клас: SN-T е проектиран да работи икономично в диапазона на температура на + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този модел е много добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 391 kWh.

Това се дължи и на високо ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска в това число шума на уреда достига само до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 177.3 x 91.4 x 85.8 и тегло около 106 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-добрите предложенията на пазара сред двукрилните хладилници от типа Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всеки дом и най-вече кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.