Ревю на хладилник с фризер Daewoo RN-307RDQM


Daewoo RN-307RDQM е идеалният избор за вас, ако търсите голям хладилник с фризер с високи технологии, при това на много изгодна цена.

Основни характеристики на хладилник с фризер Daewoo RN-307RDQM

Този хладилник се отличава със своя красив дизайн в сребрист цвят, придаващ му усещане за стил и елегантност.

Моделът би прилегнал перфектно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Чрез LCD контролен дисплей може да следите и да регулирате температурата в двете зони на уреда.  Също така може да задавате функциите за супер охлаждане и тази за еко режим. Температурата в хладилника може да се регулира в диапазона 2 ° C и 7 ° C, докато тази във фризера може да варира в диапазона  -10 ° C и -21 ° C.

Система на охлаждане

Забравете за досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Функции на хладилника

Daewoo RN-307RDQM

Общият нетен обем на уреда е 305 литра, като е разпределен между хладилника с 221 литра и фризера с 84 литра.

Рафтовете за съхранение са 4 а брой и са изключително лесни за почистване.

Вратата е оборудвана с 4 рафта, които могат да покрият напълно вашите нужди.

В долната част на хладилника се намират едно отделения за съхранение на зеленчуци и плодове, което ги запазва максимално свежестта за дълго време.

Функции на фризера

Фризера разполага с три отделения,  едно по-голямо с височина 29 см и две по-малки. Те са напълно достатъчни за всички ваши продукти.

Мощността на замразяване на фризера е 7,5 кг за 24 часа.

Други

Освен това уредът е снабдена с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – Т.

Мощността на замразяване на фризера е 7,5 кг за 24 часа.

Уредът има много добра изолация и автономност от 14 часа без ток.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този модел е добра – клас A +. Моделът се отличава с ниска консумация на енергия от 0.85 kWh за 24 часа и 310 kWh за година.

Това се дължи и на универсалния компресор с уникална изолационна технология, която дава възможност консумираната енергия да бъде по-малка.

Този модел е оборудван с  балансираща технология помагаща за намаляването на шума, а модела се характеризира с много ниско ниво на шума от 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см: (В x Ш x Д в см) 187 x 59.5 x 65 и тегло 67 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник с фризер, който притежава много технологични иновации и в същото време притежава страхотен дизайн. Препоръчваме ви го ако имате нужда от функционален хладилник с фризер, който разполага с всички необходими функции и екстри, при това на много изгодна цена.