Ревю на хладилник с фризер Daewoo RN-309GDPM

Daewoo RN-309GDPM


Daewoo RN-309GDPM е идеалният избор за вас, ако търсите голям хладилник с фризер с високи технологии, при това на много изгодна цена.

Основни функции на Daewoo RN-309GDPM

Този хладилник се отличава със своя красив дизайн в сребрист цвят, придаващ му усещане за стил и елегантност. А благодарение на скритата дръжка, външният вид на този хладилник е елегантен и изискан. Daewoo би прилегнал перфектно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Елегантният дисплей позволява да настройвате вътрешната температура в двете отделения, както и да програмирате желания режим на работа или избор на конкретна функция. Всичко това, като просто докоснете предния контролен панел.

Система на охлаждане

Забравете за досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността й.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Daewoo RN-309GDPM, 305 л, Клас A++, Full No Frost, LED светлина, H 187 см, Inox

Общият нетен обем на уреда е 305 литра, като е разпределен между хладилника с 221 литра и фризера с 84 литра.

Рафтовете за съхранение са 4 а брой и са изключително лесни за почистване.

Вратата е оборудвана с 4 рафта, които могат да покрият напълно вашите нужди.

В долната част на хладилника се намират едно отделения за съхранение на зеленчуци и плодове, което ги запазва максимално свежестта за дълго време.

Функцията Deodorizer има ролята да неутрализира всяка неприятна миризма вътре в хладилника чрез филтриране на въздуха. Така хладилникът винаги ще има приятна миризма, на свежа и апетитна храна.

Функции на фризера

Фризера разполага с три отделения,  едно по-голямо с височина 29 см и две по-малки. Те са напълно достатъчни за всички ваши продукти.

Мощността на замразяване на фризера е 7,5 кг за 24 часа.

Други

Освен това уредът е снабдена с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN – Т.

Уредът има много добра изолация и автономност от 14 часа без ток.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този модел е много добра – клас A ++. Моделът се отличава с ниска консумация на енергия от 233 kWh за година.

Това се дължи и на универсалния компресор с уникална изолационна технология, която дава възможност консумираната енергия да бъде по-малка.

Този модел е оборудван с  балансираща технология помагаща за намаляването на шума, а модела се характеризира с много ниско ниво на шума от 41 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см: (В x Ш x Д в см) 187 x 59.5 x 65 и тегло 67 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник с фризер, който притежава много технологични иновации и в същото време притежава страхотен дизайн. Препоръчваме ви го ако имате нужда от функционален хладилник с фризер, който разполага с всички необходими функции и екстри, при това на много изгодна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →