Ревю на хладилник с фризер Daewoo RN-T425RNW


Daewoo RN-T425RNW е идеалният избор за вас, ако търсите голям и стилен хладилник с фризер с високи необходими технологии, при това на много достъпна цена.

Основни характеристики на хладилник с фризер Daewoo RN-T425RNW

Дизайнът на този хладилник е в луксозно изпълнение със стъклени врати в бял цвят, който би придадал усещане за стил и елегантност във всяка една кухня.

Този хладилник Daewoo разполага с контролен панел, монтиран от горната страна на вратата. Чрез него може да следите и да регулирате двете независими зони, както и да контролирате функциите еко и тази за супер охлаждане.

Независимите настройки на температурата ще ви позволят да регулирате независимо температурите в хладилника и фризера според вашите нужди. Температурата в хладилника може да се регулира в диапазона между 2 ° C и 7 ° C, докато температурата на фризера може да варира между -10 ° C и -21 ° C.

Система на охлаждане

Забравете за досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Daewoo RN-T425RNB

Общият нетен обем на хладилник е 332 литра, като хладилната част разполага с 242 литра, а фризерната с 90 литра.

Стъклените рафтовете са 4 на брой, като са изключително здрави с много добра устойчивост на тежки предмети. Можете да поставяте съдове до 25 кг на всеки от рафтовете.

В долната част на хладилника се намират голямо отделенир за съхранение на зеленчуци и плодове, което поддържа свежестта им.

Функции на фризера

Фризера разполага с три големи отделения и с едно с височина 29 см и с две по-ниски.

Мощността на замразяване на уреда е 7,5 кг месо или други продукти за 24 часа. Това устройство е снабдена с антибактериално уплътнение за предотвратяване на образуването на мухъл и бактерии.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия през топълия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: SN – Т  – проектиран е да работи икономично в диапазона на температурата от + 10 ° C през зимата до + 43 ° C през лятото.

Daewoo RN-T425RNB е с много добра изолация има автономност от 14 часа без електрозахранване. 

Модела също така разполага и с предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Този модел е оборудван с  балансираща технология помагаща за намаляването на шума, а модела се характеризира с много ниско ниво на шума от 43 dB.

Енергийна ефективност

По отношение на енергийната ефективност този модел се отличава с ниската си консумация на енергия – той е клас А +. Консумира около 0.85 кВт за 24 часа и 310 kWh за година.

Това се дължи и на универсалния компресор с уникална изолационна технология, която дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (В x Ш x Д в см) 189.8 X 59.5 X 65.1 и тегло 72 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е иновативен хладилник със страхотен дизайн. Препоръчваме ви го ако имате нужда от функционален хладилник с фризер, с висока енергийна ефективност и уникален дизайн, при това на много добра цена.