Ревю на телевизор Diamant 32HL4330H/A


Diamant 32HL4330H/A е идеалният избор за вас, ако търсите Android Smart телевизор с диагонал на екрана от 32” (81 см) s HD качество на картината, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на телевизор Diamant 32HL4330H/A

Това е един от най-изгодните LED смарт телевизори на пазара. Диагоналът му е 81 см, което го причислява към по-малките телевизори, той е подходящ е за спални и малки стаи с малки размери.

Но все пак ниската цена носи в себе си и някои компромиси, които трябва да направите. За да разберем по-добре какви са предимствата и недостатъците на Diamant прочетете ревюто до край.

Дизайн

Този телевизор Diamant притежава елегантна външност, благодарение на черният му цвят и сравнително тънката рамка.

Разделителната му способност е HD с 1366 x 768 пиксела и като цяло картината е достатъчна за размерите му и би се харесала на по-непретенциозните зрители.

Diamant 32HL4330H/A

Звук

Моделът се справя добре със звука – той разполага с два говорителя с по 10 W мощност всеки.

Ако не сте много претенциозни от към звук при гледането на филми или слушане на музика (най-вече при по високи тонове), модела ще оправдае вашите очаквания, като няма да имате нужда от закупуване на по-добра аудио система.

Връзки

  • 3x HDMI
  • 3x USB 2.0
  • C+
  • Вход за антена (RF)
  • Mini Composite input + Аудио вход
  • Audio out / Headphone Jack
  • Digital optical audio – Output

Основни функции

Този модел разполага инсталирана операционна система Android TV, която ще ви позволи почти всичко, което правите на вашият Android смартфон или таблет.

Може да откриете хиляди от приложенията в Google Play Store и да се забавлявате.

Телевизорът има улеснено меню, което ви дава достъп до всички желани настройки.

Може лесно да задавате реда на програмите и да направите желаните от вас настройки. Дистанционното е много лесно за използване и осигурява интуитивен контрол.

Това е смарт телевизор, който може да свържете към интернет и чрез който да разглеждате онлайн съдържание чрез интуитивният интерфейс, който дава лесен достъп до приложенията в Google Play.

Връзката може да се осъществи чрез интегриран безжичен модул или LAN порт.

Нашето мнение за продукта

Това е телевизор, който изисква компромиси, но не забравяйте, че това е може би един от най-изгодните телевизори, предлагащ се на пазара. Качеството на изработка му е приемливо, като би се вписал добре в по-малките стаи във вашият дом.