Ревю на телевизор Diamant 39HL4300H/A


Diamant 39HL4300H/A е телевизор с диагонал на екрана от 39” (99 см) и имащ  HD качество на картината. Той се предлага на изключително атрактивна цена, която много малко от конкурентите му могат да предложат.

Основни характеристики на телевизор Diamant 39HL4300H/A

Това е един от най-изгодните LED телевизори на пазара -подходящ е за спални и малки стаи с малки размери.

Но все пак ниската цена носи в себе си и някои компромиси, които трябва да направите.

За да разберем по-добре какви са предимствата и недостатъците на Diamant прочетете ревюто до край.

Дизайн

Този телевизор Diamant притежава сравнително елегантна външност – диагоналът му е 99 см, което го причислява към малките телевизори.

Разделителната му способност е HD с 1366 x 768 пиксела и като цяло картината е достатъчна за размерите му и би се харесала на по-непретенциозните зрители.

Diamant 39HL4300H/A

Звук

Моделът се справя добре със звука. Разполага с два говорителя с по 8 W мощност всеки.

Ако не сте много претенциозни от към звук при гледането на филми или слушане на музика (най-вече при по високи тонове), модела ще оправдае вашите очаквания, като няма да имате нужда от закупуване на по-добра аудио система.

Връзки

  • 1x HDMI
  • 1x USB 2.0
  • C+
  • Вход за антена (RF)
  • Mini Composite input + Аудио вход
  • Audio out / Headphone Jack
  • Digital optical audio – Output

Основни функции

39HL4300H/A разполага с 1 порта за HDMI кабел, чрез които можете да свържете с компютъра си.  Ако искате да гледате филми и снимки, или да слушате музика може да свържете и вашата USB флаш памет към телевизора.

Моделът е с улеснено меню, което ви дава достъп до всички желани от вас настройки, чрез интуитивното му дистанционно.

Моделът по същество  не е смарт телевизор, но ако си закупите отделно смарт тв бокс,  може да получите пълната функционалност на смарт телевизорите.

Чрез него може да се свържете към интернет и да разглеждате онлайн съдържание от телевизора, като една безжична мишка и клавиатура би могла да улесни това.

Нашето мнение за продукта

Това е телевизор, който изисква компромиси, но не забравяйте, че това е може би един от най-изгодните телевизори, предлагащ се на пазара. Качеството на изработка му е приемливо, като би се вписал добре в по-малките стаи във вашият дом.