Ревю на робот прахосмукачка Dirt Devil Spider M607


Dirt Devil Spider M607 е компактна робот-прахосмукачка за почистване на малки помещения, която е оборудван с три режима на работа и батерия с капацитет до 60 минути.

Основни характеристики

Dirt Devil е немска марка произвеждаща домакински прахосмукачки и продукти за грижа за чистотата в домовете. За разлика от други известни марки, от Dirt Devil са съсредоточили  всичките си усилия в своята цел да развиват най-добрите прахосмукачки в света.

Със своите три сензора Spider M607 е защитена от падане по стълби.

Много от устройствата на пазара имат проблем, че не могат да достигнат ъглите и ръбовете, при което замърсяванията остават по тези места.

С двете странични четки моделът на Dirt Devil също има този недостатък, но количеството замърсяване, което остава непочистено, е изключително минимално.

Dirt Devil M607 почиства дори и под мебели, заради своя изключително компактен и функционален дизайн. Това прави уреда да бъде изключително полезно допълнение към класическото почистване.

Работното време от 60 минути на прахосмукачката е идеално за малки помещения. Но в големи помещения батерията на уреда е недостатъчна.

За по-голяма ефективност ви съветваме да затваряте вратата на стаята, която искате да бъде почистена и да оставите робота да свърши своята работа. Тогава резултатите ще бъдат най-оптимални и задоволителни.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни функции

  • Разполага с 3 режима на почистване;
  • Препоръчва се за използване в малки помещения с предимно твърди подове;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • 60 минути време на работа след зареждане.

Виж още ревю за: Робот прахосмукачка Dirt Devil Tracker M613

Нашето мнение за продукта

Този робот прахосмукачка е идеален за почистване на компактни помещения с преобладаващо твърди подове без проблем. Той би бил чудесен помощник за всеки дом. За цената, за която се предлага тази модел роботизирана прахосмукачка, в сравнение с други такива, е значително по-евтин за покупка, което го прави изключително изгодна покупка.