Ревю на робот прахосмукачка Ecovacs Deebot 600


Ecovacs Deebot 600 е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Притежава 5-степенен процес на почистване, който включва допълнителна система за миене и сушене, така че DEEBOT 600 да засмуче, измие и подсуши с едно преминаване. С натискане на бутона MAX, смукателната сила, за изключително  почистване.

След като изтеглите приложението ECOVACS на вашия смартфон може да управлявате и планирате времето за включване и почистване на робота Deebot 600.

Дистанционното управление позволява управлението от разстояние, което е една от предпочитаните екстри.

А освен това чрез него може можете да разберете за текущия работен статус на вашия Deebot 600 – ако има нещо за докладване, то той ще извести гласово в реално време.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, Deebot 600 автоматично се премества в докинг станцията си, за да я презареди. След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Идва и с набор от аксесоари – 4 странични четки, 2 филтъра за прах, аксесоар за почистване.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши почистващата работа на дома ви вместо за вас.

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Мощен вакуум с режим MAX за изключително почистване;
  • Възможност за контролиране от дома или навън, чрез приложение от смартфон;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом – подходяща за мокро и сухо почистване;
  • Автономна и безопасна навигация – инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа до 2 часа според натоварването и сравнително бързо зареждане до 4 часа.

Нашето мнение за продукта

Ecovacs Deebot ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. DEEBOT 600 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.