Ревю на робот прахосмукачка Ecovacs DEEBOT M88


Ecovacs DEEBOT M88 е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Притежава 5-стъпков процес на почистване, който включва допълнителна система за миене и сушене, така че DEEBOT M88 да засмуче, измие и подсуши с едно преминаване. С натискане на бутона MAX, смукателната сила, за изключително почистване.

След като изтеглите приложението ECOVACS на вашия смартфон може да управлявате и планирате времето за включване и почистване на робота DEEBOT M88. 

Дистанционното управление позволява управлението от разстояние, което е една от предпочитаните екстри.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, то робота автоматично ще се премести в докинг станцията си, за да я презареди своята батерия.

След като бъде напълно заредена, прахосмукачката ще се върне на последно си местоположение и ще продължи да чисти.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши почистващата работа на дома ви вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Мощен вакуум с режим MAX за изключително почистване;
  • Възможност за контролиране от дома или навън, чрез приложение от смартфон;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом – подходяща за мокро и сухо почистване;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа до 1,5 час според натоварването и сравнително бързо зареждане до 4 часа.

Виж още: Ревю на робот прахосмукачка Ecovacs DEEBOT R98

Нашето мнение за продукта

Ecovacs DEEBOT ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Този робот прахосмукачка може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.