Ревю на робот прахосмукачка Ecovacs DEEBOT OZMO 610


Ecovacs DEEBOT OZMO 610 е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Притежава 5-степенен процес на почистване, който включва допълнителна система за миене и сушене, така че OZMO 610 да засмуче, измие и подсуши с едно преминаване.

След като изтеглите приложението ECOVACS App на вашия смартфон може да управлявате и планирате времето за включване и почистване на робота OZMO 610.

Дистанционното управление позволява управлението от разстояние, което е една от предпочитаните екстри.

А освен това чрез него може можете да разберете за текущия работен статус на вашия Ecovacs – ако има нещо за докладване, то той ще извести гласово в реално време.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, то OZMO 610 автоматично се премества в докинг станцията си, за да я презареди.

След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши почистващата работа на дома ви вместо за вас.

Но все пак имайте предвид топва, че поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки – като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности!

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Възможност за контролиране от дома или навън, чрез приложение от смартфон;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом – подходяща за мокро и сухо почистване;
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа до 1,5 час според натоварването и сравнително бързо зареждане до 4 часа.

Виж още ревю за: Робот прахосмукачка Ecovacs Deebot 601

Нашето мнение за продукта

Ecovacs DEEBOT OZMO ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. DEEBOT OZMO 610 може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.