Ревю на робот прахосмукачка Ecovacs Deebot Ozmo Slim10


Ecovacs Deebot Ozmo Slim10 е идеалният избор за вас, ако търсите робот прахосмукачка за най-лесното почистване на вашият дом, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики

Ултра-плосък дизайн с височина само 5.7 см, този робот прахосмукачка е идеален за почистване под всяка мебел.

Оптимизирана е специално за почистване на косми от домашни любимци, така че ако имате дългокосместо животинче у дома, то това е идеалната прахосмукачка за вас.

Дистанционното управление позволява управлението от разстояние, което е една от предпочитаните екстри.

След като изтеглите приложението ECOVACS app на вашия смартфон може да управлявате и планирате времето за включване и почистване на робота.

Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, DEEBOT Ozmo автоматично се премества в докинг станцията си, за да я презареди.

След като бъде напълно заредена, прахосмукачката се връща на последно си местоположение и продължава почистването.

Открийте напълно безпроблемно почистване за всякакви повърхности, като позволите на тази лесна за използване робот прахосмукачка да върши почистващата работа на дома ви вместо за вас.

Основни предимства

  • Функция за автоматично почистване, която ви позволява да делегирате почистването на домът ви, при това с перфектен резултат;
  • Няколко режима на почистване: автоматичен Edge режим за почистване на специфични ръбове или Spot mode, когато е необходимо интензивно почистване на място;
  • Препоръчва се за използване в целия ви дом – подходяща е за сухо почистване;
  • Планирайте почистването с функцията за отложен старт.
  • Автономна и безопасна навигация- инфрачервената технология и специалните сензори осигуряват безопасността на уреда;
  • Почиства под мебелите благодарение на компактния си дизайн;
  • Изключително полезно допълнение към класическото почистване на пода;
  • Време на работа – приблизително до 100 минути, според натоварването и зареждане за около 5 часа.

Нашето мнение за продукта

Deebot Ozmo ще ви осигури удобството от което се нуждаете във вашето забързано ежедневие.  Опитайте автоматичното почистване с пълна увереност и лекота, като делегирате работата на перфектния ежедневен партньор за почистване. Удобният интерфейс осигурява лесно настройване на функциите за почистване. Този робот може да бъде вашият верен помощник при почистването на дома ви, при това сега на супер достъпна цена.