Ревю на фурна за вграждане Electrolux EOA3400AOX

Electrolux EOA3400AOX


Electrolux EOA3400AOX е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии, при това на много добра цена.

Основни характеристики на фурна за вграждане Electrolux EOA3400AOX

Това е многофункционална фурна с 8 функции и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 72 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии.

Дизайнът на фурната е минималистичен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Electrolux EOA3400AOX

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Вратата се сваля, за да може да се почиства лесно. Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и температурата.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи и вградена каталитична система за самопочистване. С каталитичен панел са оборудвани страничните стени, задната и горната страна.

Той абсорбира мазнините и допълнително намалява миризмите по време на печенето. За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

При тази фурна няма значение къде ще поставите ястията. Благодарение на по-големия вентилатор с нов дизайн за насочване на въздушния поток, ястията ще бъдат сготвени равномерно, независимо от разположението им във фурната.

Това прави готвенето още по-лесно, особено когато се нуждаете от пълния капацитет на фурната.

Програми

Моделът разполага с 8 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Долно нагряване с вентилатор;
  • Горно нагряване с вентилатор;
  • Грил;
  • Грил с вентилатор;
  • Каталитично почистване.

Размери

Тази фурна за вграждане Electrolux е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.4 x 59.4 x 56.7

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия.

Консумацията е с до 10% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.89 кВч.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →