Ревю на сушилня Electrolux EW6C527P


Electrolux EW6C527P е идеалния избор за вас, ако търсите качествена сушилня с всички необходими функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер достъпна цена.

Основни характеристики на сушилня Electrolux EW6C527P

Уредът е с капацитет на сушене до 7 кг, като е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок.

Това ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през зимата.

Уреда разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Големият люк е много удобен, когато е необходимо да поставите големи предмети, като спално бельо и завивки например.

Моделът изглежда добре и от естетическа гледна точка и е с размери: 85 см височина, 60 см ширина и 54 см дълбочина.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилната значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Сушилнята е със сравнително тиха работа с максимално ниво на шума до 66 dB. Стойността отговаря на най-високите стандарти за ефективност.

Управление

Electrolux EW6C527P

Чрез големия и модерен LCD дисплей с интуитивен контролен може да задавате програмата за сушене и да регулирате температурата.

Освен това той показва оставащото време и етапите на сушене, за да знаете колко време ще отнеме избраната от вас програмата и на какъв етап е достигнала тя.

На дисплея се показват още и показатели, съобщаващ ви, кога трябва да почистите филтъра за тъкани и кога е необходимо да изхвърлите водата от резервоара.

С бутоните можете да регулирате отложения старт до 24 часа, там е поставен и бутонът за регулиране на функция за защита от деца.. Около бутона за избор на програми има икони за всеки тип програма.

Основни функции

Датчика за топлина и сензора за влажност изключват автоматично уреда, когато прането е сухо, така че може да сте сигурни в най-ефективното използване на сушилнята.

За максимално удобство сушилнята разполага със специално осветление, когато вратата и се отвори.

Програмите на системата DelicateCare са адаптирани към вида на всички тъкани, за да запазят възможно най-дълго време вида на вашите любими дрехи.

Тази нежна сушилня има приспособяващи се програми, които автоматично нагласят скоростта на въртене на барабана, посоката и температурата според тъканта на дрехите, които сушите – дори за най-деликатните дрехи като вълна и коприна.

Уреда предлага сушене с щадящо ниски температури – наполовина по-ниски в сравнение с конвенционалните сушилни.

Влажността на всяка дреха се мери от сензори и времето за сушене. Освен това сензор за сушене: отчита кога дрехите са изсушени до желаното ниво.

Функцията SensiCare позволява перфектното сушене на вашите дрехи с по-малко време, но с повече грижа. SensiCare измерва влажността на всяко зареждане и определя времето са сушене според нея, за да не бъдат дрехите ви изложени на ненужно висока температура.

Програми

Моделът разполага с 9 предварително зададени програми, които са присъщи и за по-скъпите сушилни на пазара.

Основните програми на този модел са: чаршафи, eco памук, деликатни, деним, лесно гладене, mix, refresh, спорт.

Модела идва и с включени още две много полезни специални програми:

Програма за дънки – дебелите тъкани се сушат трудно при обикновен цикъл на сушене – особено по ръбовете, където тъканта е много по-дебела отколкото на останалите места. Като решение от Electrolux са разработили специална програма за дънки, подходяща за дебели тъкани и идеална за подсушаване на ръбове на дрехи като джинси, якета и вълнени дрехи и други. Тя осигурява перфектно и равномерно изсушаване.

Програма за спортни облекла – тази програма подсушава спортни облекла от памук и синтетични материи, изпрани на 40 градуса, при оптимизирано ниво на влажност.

Енергийна ефективност

Това е сушилня със стандартна енергийна ефективност за този сегмент – клас B с консумация на енергия при стандартна програма 4.23 kWh и консумация на енергия от 2250 kWh за година.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна сушилня, която предлага всичко основно, за да ви гарантира перфектното сушене за вашите дрехи с грижа тях. Препоръчваме ви я, ако имате нужда надеждна сушилня с богати функции и програми, при това на изключително изгодна цена.