Ревю на сушилня Electrolux PerfectCare700 EW7H438B


Electrolux PerfectCare700 EW7H438B е идеалния избор за вас, ако търсите модерна сушилня с термопомпа, която е оборудвана с най-новите технологии и функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на сушилня Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Уредът е с капацитет на сушене до 8 кг и скорост на въртене 1000 оборота в минута.

Сушилнята е проектирана така, че да изсуши прането в кратък срок , като ви спестява ценно време и неудобството от това да простирате навън, особено през студените месеци.

Уреда разполага със специални програми, които ще се погрижат максимално добре за вашите дрехи – включително и за най-деликатните от тях.

Моделът изглежда добре от естетическа гледна точка и е със станддартни размери: 85 см височина, 59.6 см ширина и 63.8 см дълбочина и тежи малко под 49 кг.

Специалният дизайн на страничните стени на сушилнята значително намалява нивото на шума и вибрациите по време на сушенето.

Тази сушилня Electrolux е оборудвана с термопомпа,  която прави сушенето на дрехи по-енергийно ефективно спрямо кондензационните сушилни.

С енергийната ефективност A+, модела изразходва много по-малко енергия.

Моделът осигурява сравнително тиха работа с максимално ниво на шума до 66 dB. Стойността отговаря на най-високите стандарти за ефективност.

Управление

Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Контролният панел е оборудван с LCD дисплей със сензорно управление, чрез който може да регулирате и следите следите функции:

  • функцията за предотвратяване на намачкване на дрехите;
  • степента на изсушаване;
  • функцията за защита от деца;
  • отложения старт от 1 до 24 часа;
  • индикация за статуса на сушене;
  • индикации за почистване на: кондензатора, филтър и контейнер за вода.

Около бутона за избор на програми има икони за всеки тип програма.

Основни функции

С PerfectCare от вашите дрехи ще бъдат винаги напълно защитени, за разлика от другите сушилни. Технологията настройва правилната температура за всяка съответна дреха, а движението на барабана се регулира спрямо конкретната материя.

Програмите на системата DelicateCare са адаптирани към вида на всички тъкани, за да запазят възможно най-дълго време вида на вашите любими дрехи.

Системата SensiCare регулира времето за изсушаване според нивото на влага при конкретното зареждане. Така спестявате време и енергия без да правите компромис с качеството.

Уреда предлага сушене с щадящо ниски температури – наполовина по-ниски в сравнение с конвенционалните сушилни.

Влажността на всяка дреха се мери от сензори и времето за сушене. Освен това сензор за сушене: отчита кога дрехите са изсушени до желаното ниво.

Филтриращата система EcoFlow е достъпна и лесна за почистване. Благодарение на тази проста поддръжка, въздухът циркулира ефективно, цикъл след цикъл.

Технологията GentleCare се грижи за вашите дрехи с по-ниски температури, но по-високо ниво на грижа. Тя суши с наполовина по-ниски в сравнение с конвенционалните сушилни. Така дрехите са защитени от ненужно излагане на силна топлина.

Функцията Reversible Plus задвижва барабана в двете посоки по време на сушене, за да предотврати усукването и заплитането на дрехите. Това гарантира равномерно изсушаване на дрехите без излишни гънки.

Програми

Моделът разполага с 12 програми, сред които:

  • Програми за памучни тъкани: за гардероба, екстра сухи, сухи за гладене;
  • Програми за синтетични тъкани: за гардероба, екстра сухи, за гладене;
  • Специални програми на сушене: спално бельо, памук еко, памук, деликатни, деним (дънки), олекотени завивки, микс / смесени, освежаване, коприна, спорт, синтетика, вълна.

Програмите Спално бельо и Смесени ви позволяват идеално сушене на голямо по обем пране. Те могат да изсушат наведнъж големи количества пране, като спално бельо например. Това пести време и енергия, и е удобна придобивка в натовареното ежедневие.

Енергийна ефективност

Сушилня Electrolux PerfectCare700 EW7H438B, Термопомпа, 8 кг, Клас A+, LCD Touch дисплей, Бяла

Това е сушилня с много добра  енергийна ефективност клас A+ и годишна консумация на енергия 309 kWh.

Нашето мнение за продукта

Определено това е страхотна сушилня, предлагаща изключителни нововъведения, които гарантират перфектната грижа за вашите дрехи. Препоръчваме ви я, ако имате нужда енергийно ефективна сушилня с богати функции и програми, при това на супер изгодна цена.