Ревю на пералня Hansa AWN610D

Hansa AWN610D


Hansa AWN610D е идеалният избор за вас, ако търсите компактна пералня с предно зареждане, оборудван с всички необходими функции и програми на изпиране и предлагаща се на много изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Hansa AWN610D

Пералнята има стандартни размери: 84.5 см височина, 59.5 см ширина и 52,7 см дълбочина, което прави машината лесна за позициониране и в малки помещения.

Тази пералня е изработена от висококачествени части и материали, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Пералнята разполага с голям люк с диаметър 44 см и с ъгъл на отваряне до 175 градуса, което максимално ще ви улесни при употребата ѝ.

Освен това уредът е пригоден да осигурява тиха работа от 58 dB при пране и 77 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти.

Максималният ѝ капацитет е 5 кг, а максималната ѝ скорост на въртене от 1000 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Моделът позволява да променяте скоростта на оборотите в минута в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

Управление

Hansa AWN610D

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван със светодиодна индикация с електронно управление чрез бутони за управление

Основни функции

Бутона Child Lock ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна. Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Дизайнът на барабана осигурява пулверизиране на дрехите от долната страна като по този начин перилният препарат се разнася равномерно върху всички дрехи.

Без центрофугачрез функцията може изцяло да откажете процеса на центрофуга, особено когато перете деликатни материи.

Програми за пране

Пералнята разполага с 15 предварително зададени програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

  • Система за пране на памучни изделия – най-често използваната програма за пране на бели и цветни дрехи. Подходяща е за пране на спално бельо, хавлии, кърпи и други памучни изделия.
  • Програма за пране на вълнени изделия – щадяща програма за пране на изделия от вълна и подобни материи на ниска температура.
  • Специална програма за пране на синтетични материи – прането на изделия от синтетични материи вече не е проблем. Същата програма е подходяща и за пране на леко замърсени дрехи, като максималната температура, която можете да изберете за нея е 60°C.
  • Програма за пране на деликатни материи – заменете прането на ръка със специална програма за деликатни материи. Нека пералнята го направи вместо вас. Температурата при пране не надвишава 30°C, а след завършването на цикъла, водата се изпомпва навън, предотвратявайки нараняването на деликатните материи.
  • Интензивно пране – функцията е идеална за силно замърсено пране.  Програмата би могла да активира и предпране, което ще удължи цялостния цикъл с 1/3.
  • Супер бързо изпиране за 15 минути – програмата е подходяща за освежаване на леко замърсени дрехи, гарантирайки качество, равняващо се на пълен цикъл на изпиране.

Енергийна ефективност

Това е пералня със средна консумация на енергия и притежава енергиен клас A + . Средната консумация на вода за година е 10 560 литра, а средна годишна консумация на енергия е 195 кВтч.

Нашето мнение за продукта

Определено това е добра перална машина, предлагаща се на много атрактивна цена. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от здрава и компактна перална машина, която включва всички необходими функции и програми.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →