Ревю на плот за вграждане Hansa BHCS38120030


Hansa BHCS38120030 е модерен плот за вграждане изграден от висококачествена витрокерамика от Schott Ceran. Той разполага с 2 зони за готвене и се управлява чрез механичен контрол. В същото време плота изпъква със своята стилна външност и много достъпна цена.

Основни характеристики на Hansa BHCS38120030

Schott Ceran

Благодарение на иновационния производствен процес, разработен и патентован от Schott Ceran се произвеждат без използване на арсен или тежки метали. Това уникално решение в света осигурява значителни ползи за околната среда. В края на дългия си експлоатационен живот, стъклокерамичният ви плот може да бъде рециклиран и повторно използван като строителен материал.

Автоматично кипене

Тази функция автоматично намалява температурата на отоплителната зона след определения от вас период от време.

Индикатор за остатъчна топлина

Индикаторът за остатъчна топлина предупреждава потребителите, че зоната на отопление все още е гореща, дори и да е деактивирана. Тази функция ви позволява да готвите по-безопасно и удобно.

Но имайте предвид, че към плота не е включен захранващия кабел.

Размери и тегло

Размерите на плота са следните (В х Ш х Д в см): 5 х 30 х50.5

Размерите за вграждане на плота са следните (В x Ш x Д в см) 28.5 x 5 x 49

Плотът е с тегло: 5 кг

Нашето мнение за продукта

Това е модерен плот за вграждане с 2 зони за готвене, изграден от висококачествена витрокерамика от Schott Ceran. Моделът разполага с всички основни функции от които бихте имали нужда. В същото време плота притежава стилна външност, която би паснала във всяка кухня. Но може би най-голямото предимство на този плот е неговата цена – това може би е плота за вграждане с две зони на пазара, който има най-доброто съотношението цена/качество.