Ревю на плот за вграждане Hansa BHI68611

Hansa BHI68611


Hansa BHI68611 е идеалният избор за вас, ако търсите надежден индукционен плот за вграждане с четири зони за готвене и тъч контрол, при това на супер достъпна цена.

Основни предимства на Hansa BHI68611

 • 60 см ширина на плота, с 4 зони за готвене;
 • Мощност: (kW) 7.4
 • Функция за регулиране на мощността чрез тъч управление;
 • Бързо нагряване на зоните;
 • 9 нива на мощност;
 • Таймер;
 • Защита за деца.

Основни характеристики

Този индукционен плот Hansa е изработен от черна керамика. Снабден е с 4 отоплителни зони с различен диаметър и различен капацитет.

Задната дясна и предна дясна зона могат да бъдат комбинирани с помощта на технологията Bridge (мост), позволяваща готвене на ястия изискващи по-голяма площ, като тави например.

Несъмнено този индукционен плот за вграждане на Hansa може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята.

Индукционните плотове предават енергия директно на вашите съдове за готвене. Това води освен до изискване за съдове, които могат да работят с индукционни котлони, но и за минимален размер на дъното им.

Благодарение на иновативния производствен процес, разработен и патентован от SCHOTT, всички плотове от Hansa се произвеждат без използването на арсен или тежки метали.

Това уникално решение осигурява значителни ползи за околната среда. В края на техния дълъг експлоатационен живот плотовете на Hansa могат да бъдат рециклирани и ползвани повторно като строителен материал.

Може да избирате 9 степени на регулиране на мощността от контролния панел с тъч управление разположен в предната част, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Моделът се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на 9 нива.

Плотът има 4 зони за готвене със следната мощност:

 • Мощност на предна лява нагревателна зона 2 – 3 kW / 21 см
 • Мощност на предна дясна нагревателна зона 1.5 – 2.5 kW / 18 см
 • Мощност на задна лява нагревателна зона 1.2 – 1.4 kW / 16 см
 • Мощност на задна дясна нагревателна зона 1.5 – 2.5 kW / 18 см

Основни функции

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Системата Child Lock ви позволява да блокирате функциите на плота и по този начин да предотвратите достъпа на децата до управлението на плота.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Функцията за автоматично изключване ще изключи зоните, ако те са активирани за дълго време, без намеса. Това би могло да предотврати злополуки или прекомерна консумация на ел. енергия.

Функцията за автоматично кипене е идеална за ястия, които изискват първо бързо готвене, след което нагряване или печене.

Функцията за задържане на топлина предотвратява това да изгорите храната заради настройка на прекалено висока температура. Именно, за да се избегнат подобни ситуации, индукционните котлони Hansa са оборудвани с функция за поддържане на нивото на топлина.

Просто трябва да изберете тази функция и температурата за избраната зона за готвене ще бъде настроена на 65 ° C. Тази температура е идеална  за приготвяне на супи например.

Размери 

Плотът е със стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 5.9 x 57.6 x 51.8.

Размери на ниша за вграждане (Ш х Г) в см: 56 x 49

Нашето мнение за продукта

В заключение бихме казали, че разглежданият индукционен плот за вграждане е страхотен избор, ако имате нужда от такъв уред с четири зони за готвене. Той е устойчив във времето и има всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →