Ревю на комбиниран плот за вграждане Hansa BHMI61414030


Hansa BHMI61414030 е идеалният избор за вас, ако търсите комбиниран плот за вграждане с 2 газови нагревателни зони и 2 витрокерамични зони за готвене с механичен контрол, при това на супер достъпна цена.

Основни предимства на Hansa BHMI61414030

  • Изработен от високо качествена керамика;
  • 60 см ширина на плота с с 2 газови нагревателни зони и 2 витрокерамични зони за готвене;
  • Иноксова рамка;
  • Функция за регулиране на мощността чрез механично управление;
  • Бързо нагряване на зоните;
  • Индикатор за остатъчна топлина;
  • Автоматично запалване на газовите горелки;
  • 9 нива на мощност;

Основни характеристики

Несъмнено този плот за вграждане на Hansa може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята.

Благодарение на иновативния производствен процес, разработен и патентован от SCHOTT, всички плотове от Hansa се произвеждат без използването на арсен или тежки метали.

Това уникално решение осигурява значителни ползи за околната среда. В края на техния дълъг експлоатационен живот плотовете на Hansa могат да бъдат рециклирани и ползвани повторно като строителен материал.

Лесно е да зададете най-добрата температура на готвене, благодарение на лесните за употреба бутони.

Може да избирате 9 степени на регулиране на мощността от контролния панел с тъч управление разположен в предната част, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Моделът се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на 9 нива.

Този стъклокерамичен плот от Hansa е оборудван с двойно или тройно покритие. По този начин получавате перфектни резултати при готвенето, независимо от размера на тенджерата.

Газовите котлони са оборудвани с електрическа запалка за газови горелки: просто завъртете копчето и котлона ще се включи автоматично.

Плотът незабавно ще прекъсне подаването на газ от предпазения вентил, ако пламъкът случайно угасне. По този начин процесът на готвене се извършва безопасно.

Основни функции

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Функцията за автоматично изключване ще изключи зоните, ако те са активирани за дълго време, без намеса. Това би могло да предотврати злополуки или прекомерна консумация на ел. енергия.

Ако нещо се разлее, индикаторът за остатъчна топлина показва кога плота се охлажда след употреба, така че можете безопасно да отстраните замърсяванията.

Размери 

Плотът е със стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 4.8 x 57.5 x 50.5.

Нашето мнение за продукта

В заключение бихме казали, че разглежданият плот за вграждане е страхотен избор, ако имате нужда от такъв уред с четири зони за готвене. Той е устойчив във времето и има всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена. Освен това този модел има и елегантна стъклена повърхност, която изглежда страхотно.