Ревю на фурна за вграждане Hansa BOEI64111


Hansa BOEI68162 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии и в същото време да е на много изгодна цена.

Основни характеристики на Hansa BOEI68162

Това е многофункционална фурна с 4 функциии и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 67 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии.

Дизайнът на фурната е минималистичен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня.

Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Hansa BOEI64111

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Вратата се сваля, за да може да се почиства лесно. Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Дизайнът на вратата на фурната Hansa ви позволява да премахнете без усилие стъклата на вратите и да ги измиете в мивката или съдомиялната машина.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление. Фурната разполага с три въртящи се пуш бутона за настройване на програмите за готвене, температурата и таймер с възможност за настройване до 120 минути.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи и вътрешността на фурната е от лесен за почистване емайл.

За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

Благодарение на отразяващото покритие от вътрешната страна на вратата, както и нейното тройно остъкляване, от Hansa са постигнали значително намаляване на температурата на външното стъкло.

Това важи особено за семейства с малки деца. Сега не е нужно да се притеснявате за малчуганите, които щъкат в кухнята.

Благодарение на рецептите от вътрешната страна на вратата, може бързо да видите и проверите параметрите на готвене направо на вратата на фурната.

В зависимост от вида храна, препоръките ще ви посоча такива параметри като: режим на нагряване, температура на готвене, необходимото ниво на настройка на тавата за печене и ли решетката и времето за готвене за конкретно ястие.

Лазерната технология за прилагане на тези накрайници позволява измиването на стъклото в съдомиялната машина.

Осветлението ви позволява да видите вътрешното пространство през целия процес на готвене, без да отваряте вратата или да изпускате топлина от работната камера.

Програми

Фурната разполага с 4 режима на фурната, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Грил
  • Печене
  • Скара
  • Конвекция

Размери

Тази фурна за вграждане Hansa е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.5

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията нормална програма е 0.99 kWh.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Плот за вграждане Hansa BHC36177, Витрокерамика, 2 зони за готвене, Touch Control, Таймер, Черен

 

 

Комбинирай с  плот за вграждане Hansa BHC36177

Прочети подробно ревю тук

Виж цена за плот Hansa BHC36177