Ревю на фурна за вграждане Hansa BOEI64482

Hansa BOEI64482


Hansa BOEI64482 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите функции и технологии, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на фурна за вграждане Hansa BOEI64482

Това е многофункционална фурна с 4 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 67 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта се включва една голяма тава за печене изработена от алуминий и един грил.

Може да комбинирате тази голяма тава с голям капацитет с регулируемите рафтове и просторния интериор на тази фурна Hansa, за да приготвите лесно големи количества храна цялото ви семейство.

Дизайнът на фурната е модерен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня.

Моделът е в стоманена повърхност (инокс), която заедно със черното стъкло и дръжката от инокс я прави не само добре изглеждаща, но и в същото време много леса за поддръжка.

Hansa BOEI64482

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Може да се сваля изцяло, за да се почиства по-лесно.

Стъклото на фурната е изработено от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Благодарение на този нов дизайн стъклените прозорци лесно се свалят от вратата, без да се налага демонтиране на цялата врата. Поради двете скоби в горната част на вратата, вече не е необходимо да използвате инструментите, а отстраняването извършвате сами. Това ви позволява лесно да почиствате вратата на фурната.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и за температурата.

С отделни тъч бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Основни функции

Заслужава да се отбележи, че вътрешността на фурната е с емайлирана повърхност и съответно е изключително лесна за почистване.

Специалната гладка повърхност улеснява почистването на вътрешността на фурната, което означава, че следите от разливане на храна ще бъдат премахнати без проблем.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Програми

Уредът разполага с 4 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Грил

Размери и тегло

Фурна за вграждане Hansa BOEI64482, Електрическа, Дисплей, Функция Grill, 67 л, Клас A, Inox

Тази фурна за вграждане Hansa е със стандартни размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.5.

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.88 кВч. Общата мощност на уреда е 3100 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане с уникален дизайн, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Плот за вграждане Hansa BHC36177, Витрокерамика, 2 зони за готвене, Touch Control, Таймер, Черен

 

 

Комбинирай с  плот за вграждане Hansa BHC36177

Прочети подробно ревю тук

Виж цена за плот Hansa BHC36177

 

 

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →