Ревю на фурна за вграждане Hansa BOES684001

Hansa BOES684001


Hansa BOES684001 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики Hansa BOES684001

Това е многофункционална фурна с 9 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 77 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една плоска Procook тава за печене, изработена от алуминий.

Дизайнът на фурната е модерен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня.

Моделът е направен от стоманена повърхност – боядисана в черно, която заедно със черното стъкло и детайлите от инокс я прави не само добре изглеждаща, но и в същото време много леса за поддръжка.

Hansa BOES684001

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Може да се сваля изцяло, за да се почиства по-лесно.

Стъклото на фурната е изработено от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен LCD дисплей. Фурната разполага с два въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и за температурата.

С отделни бутони може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи, че вътрешността на фурната е с емайлирана повърхност и съответно е изключително лесна за почистване. Специалната гладка повърхност улеснява почистването на вътрешността на фурната, което означава, че следите от разливане на храна ще бъдат премахнати без проблем.

Както повечето фурни на Hansa, и този модел е оборудван с “достъпни рецепти” от вътрешната страна на вратата на фурната, които ви предоставят полезна и практическа информация за видовете храна, температурата и времето за готвене.

Програми

Уредът разполага с 9 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Долно нагряване с вентилатор;
  • Горно нагряване с вентилатор;
  • Долно нагряване с грил;
  • Горно нагряване с грил;
  • Размразяване
  • Бързо загряване

Размери и тегло

Тази фурна за вграждане Hansa е със стандартни размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.5.

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.88 кВч. Общата мощност на уреда е 3100 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане с уникален дизайн, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Плот за вграждане Hansa BHC36177, Витрокерамика, 2 зони за готвене, Touch Control, Таймер, Черен

 

 

Комбинирай с  плот за вграждане Hansa BHC36177

Прочети подробно ревю тук

Виж цена за плот Hansa BHC36177

 

 

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →