Ревю на готварска печка Hansa FCEB53000


Hansa FCEB53000 е перфектният избор за вас, ако търсите компактна готварска печка, която да е оборудвана с най-основните функции и технологии, при това на много изгодна цена.

Основни характеристики Hansa FCEB53000

Дизайнът на Hansa FCEB53000 е много привлекателен, като се отличава с покритието от неръждаема стомана, боядисана в кафяво, което освен якост и здравина, я прави да бъде изключително лесна за почистване.

Убедени сме, че тази готварска печка на Hansa би стояла прекрасно във всеки модерен дом и най-вече кухня.

Фурната разполага с 3 програми за готвене и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът ѝ е 69 литра, което е повече от достатъчно. Интериорът е оборудван с четири странични подвижни водача.

В комплекта е включена и една универсална тава за печене изработена от алуминии и една решетна скара.

Този уред е идеален за големи семейства и за готвене на повече ястия наведнъж и за семейни срещи или партита у дома.

Този модел също се отличава с модерната технология, върху която се опира, като предоставя високоефективно готвене с възможно най-ниска консумация.

Благодарение на своята много добра изолация тази електрическа печка е с 10% по-енергийно ефективна от уредите от клас А. Печката поддържа топлината вътре, за да може да използва енергията с голяма ефективност.

Управление

Hansa FCCB54000

Контролният панел на уреда е много лесен за управление. Фурната разполага с един въртящ се бутон за настройване на програмите за готвене и температурата.

Плота също се регулира много интуитивно, чрез четири въртящи се бутона за регулиране на температурата за готвене.

Основни характеристики на фурната

Тази готварска печка Hansa има солиден външен вид с вътрешно пространство от 69 литра. Благодарение на капацитета фурната е много просторна – може дори да поставите пуйка за печене до 7 кг без никакъв проблем. Вътрешната част е оборудвана с осветление с крушка от 40 W и с изход за пара от фурната.

Вратата на фурната е тройно остъклена и допълнително подобрява енергийната ефективност чрез компактния уплътнител.

Отразяващото се стъкло от вътрешната страна на вратата значително намалява външната температура на вратата.

Благодарение на трислойната стъклена врата и специално рефлексиращо стъкло, предната част на фурната е с 25% по-хладна от стандартните фурни.

Рецепти от вътрешната страна на вратата на фурната предоставят практическа информация за видовете храни, температурата и времето за готвене, за желаните от вас кулинарни рецепти.

Благодарение на иновативна система, вратата на фурната може да се отстрани за по-лесно почистване.

Освен това и трите подвижни стъкла на тази врата също са много лесни за почистване. По този начин можем да получите достъп до всяка част от фурната, дори и до трудно достъпни места.

Предвидено е пространство за съхранение на кухненски прибори, което е поставено в долната част на уреда осигурява допълнително спокойствие, че ще имате под ръка всички важни аксесоари, точно когато ви трябват.

Това чекмедже е оборудвано с две плъзгащи се напред ролки, което осигурява лесно отваряне.

А освен това уредът има метален капак предпазва стената от пръски и мазнини.

Основни функции на фурната

Фурната има четири странични подвижни водача за тави, които са изработени от хромирана стомана и гарантират стабилността на тавите и улесняват тяхното поставяне и изваждане от фурната. Освен това те могат да бъдат извадени и измити в съдомиялната машина.

Този модел има вентилационна система, която разпределя равномерно топлината. По този начин се създава бързо и равномерно печене, чрез който храната не изгаря и се придържа към съда, тъй като топлината идва от всички посоки, разпръсната от вентилатора.

Фурната има 3 функции, които ще ви помогнат да направите различни видове ястия, без да губите вкуса и полезните качества на продуктите.

Може да печете ястия, като използвате горния или долния нагревателен елемент поотделно, както и едновременно.

Освен това фурната е с вътрешен емайл с висока плътност, който се почиства бързо и лесно.

Като друга функции за безопасност можем да споменем и за системата за поддържане на студена врата.

Основни характеристики на котлоните

Електрическите котлони са изработени от чугун и са 4 на брой, като те са изключително лесни за почистване и поддръжка.

Освен това са много издръжливи във времето и имат висока устойчивост на тежки съдове.

 

Hansa FCEB53000

Може да избирате няколко степени на регулиране на мощността от контролния панел, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Моделът се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на нива на загряване.

Плотът има 4 зони за готвене със следната големина:

  • Задната лява зона: 14.5 см
  • Предната лява зона: 18 см
  • Задната дясна зона: 18 см
  • Предната дясна зона: 14.5 см

Основни функции на котлоните

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Освен това вече не е нужно да отгатвате дали плотът е безопасен за почистване – просто проверете индикаторите за остатъчна топлина. Той ще ви покажат точно кои зони са все още горещи и безопасни за почистване.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В х Ш х Д) (см): 85 х 50 х 60 и тегло 40 кг.

Енергийна ефективност

Дори и с голям размер, този модел печка е с енергиен клас А, което нарежда модела сред най-ефективните съществуващи уреди от този клас на пазара.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна електрическа готварска печка с добър дизайн, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена. Ние вярваме, че тази готварска печка Hansa може предостави отлични резултати при всяко готвене и ще стане неизменно вашият пръв помощник в кухнята.