Ревю на фурна за вграждане Hansa Fine Design BOES68161

Hansa Fine Design BOES68161


Hansa BOES68461 е идеалният избор за вас, ако търсите надеждна фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-необходимите функции и програми, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на фурна за вграждане Hansa BOES68461

Това е многофункционална фурна с 8 програми и възможност за регулиране на температурата от 50 °C до 250 °C.

Капацитетът и е 62 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една плоска тава за печене, изработена от алуминий.

Дизайнът на фурната е модерен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня.

Моделът е направен от стоманена повърхност – боядисана в черно, която заедно със черното стъкло и детайлите от инокс я прави не само добре изглеждаща, но и в същото време много леса за поддръжка.

Hansa Fine Design BOES68161

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Може да се сваля изцяло, за да се почиства по-лесно.

Стъклото на фурната е изработено от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление. Фурната разполага с три въртящи се бутона за настройване на програмите за готвене и за температурата.

С отделните бутони може да настройвате таймера, температурата във фурната, както и да избирате от програмите за готвене.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система. Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи, че вътрешността на фурната е с емайлирана повърхност наречена Email EasyClean и съответно е изключително лесна за почистване.

Благодарение на новата конструкция на вратата можете по лесен и безопасен начин да демонтирате стъклото на фурната, без необходимост от демонтаж на цялата врата.

Благодарение на използването на два клипса в горната част на вратата няма необходимост от използването на никакви инструменти и можете да го направите самостоятелно. Вече поддържането на фурната в изрядно чист вид ще изключително лесно.

Специалната гладка повърхност улеснява почистването на вътрешността на фурната, което означава, че следите от разливане на храна ще бъдат премахнати без проблем.

Както повечето фурни на Hansa, и този модел е оборудван с “достъпни рецепти” от вътрешната страна на вратата на фурната, които ви предоставят полезна и практическа информация за видовете храна, температурата и времето за готвене.

Програми

Уредът разполага с 8 програми за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Долно нагряване с вентилатор;
  • Горно нагряване с вентилатор;
  • Горно нагряване с грил (supergrill);
  • Горен нагревател с грил + вентилатор;
  • Горен нагревател + Долен нагревател (Конвекция);
  • Размразяване;
  • Бързо загряване.

Размери и тегло

Тази фурна за вграждане Hansa е със стандартни размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.5

Размери за вграждане (В x Ш x Д) 56 x 60 x 56 см

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия.

Консумацията е с до 20% по-ниска от обикновените фурни – за нормална програма е 0.88 кВч. Общата мощност на уреда е 2900 W.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане с уникален дизайн, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Плот за вграждане Hansa BHC36177, Витрокерамика, 2 зони за готвене, Touch Control, Таймер, Черен

 

 

Комбинирай с  плот за вграждане Hansa BHC36177

Прочети подробно ревю тук

Виж цена за плот Hansa BHC36177

 

 

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →