Ревю на хладилник с фризер Hansa FK339.6GBF


Hansa FK339.6GBF е перфектният избор, ако търсите качествен хладилник с фризер с всички основни функции и при това на супер изгодна цена.

Дизайн на Hansa FK339.6GBF

Това е функционален хладилник за семейства с разнообразни кулинарни предпочитания.

Дизайнът на хладилника е много привлекателен, като се откроява със своето покритие в черно стъкло. Модела дава усещането за стил и елегантност, като би се вписал перфектно във всеки дом и най-вече кухня.

Механичния контрол е на достъпоно място зад вратата на хладилника и е с бутони за управление,  чрез които може да контролирате температурата в двете зони на хладилника.

За максимално улеснение и функционалност уредът е проектиран така, че хладилната част е поставен отгоре, а фризерът отдолу.

Доказано е, че в едно домакинство хладилника е по-често използван сравнено с фризера.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Hansa FK339.6GBF

Максималният нетен капацитет от 298 литра е разпределен между 214 литра за хладилника и 84 литра за фризера.

Хладилникът осигурява диапазон между  2 ° С и 9 ° С, докато температурата на фризера може да варира между -10 ° С и -18 ° С.

Рафтовете за съхранение на храна се състоят от 4 темперирани стъкла, които се почистват изключително лесно и имат много добра устойчивост на тежести. Можете да поставяте предмети до 100 кг на всеки един от рафтовете.

Модела разполага с 5 фиксирани рафта на вратата, които биха покрили напълно вашите нужди.

В дъното на хладилника се намира голямо отделение за съхранение на плодове и зеленчуци. То гарантира перфектна климатизация за дълготрайна свежест на плодовете и зеленчуците.

Функции на фризера

Фризерът е с общ капацитет от 84 литра и е разположен е в долната част на уреда, като има три пластмасови чекмеджета, разположени една върху друго, предлагащи изключително лесен достъп до храната.

Отделението на фризера  предлага множество възможности за замразяване, включително и функцията бързо замразяване.

Мощността на замразяване на уреда е 6 кг  за 24 часа.

Други

Вратите на хладилника са реверсивни и са с вертикални дръжка с дясно отваряне.

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на мухъл и бактерии. Това е така с цел  поддържането на свежестта на храната за по-дълъг период от време.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Уредът има много добра степен на изолация с автономност без ток от 15 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия преа топлия сезон и за райони с температура на околната среда с климатична клас: ST – проектиран да работи икономично в диапазона от+16°C през зимата и до +38°C през лятото.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност, предлагана от този модел е много добра – клас A +, а годишна консумация на енергия е 235 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, разположен в уреда и позволяващ ниско равнище на шум до 41 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери (В x Ш x Д) в см: 185 x 60 x 64 и тегло от 88 килограма.

Нашето мнение за продукта

Това включва всички необходими функционалности, достатъчни за всяко семейство. Препоръчваме ви го заради неговият оптимален капацитет, високата му енергийна ефективност и красив дизайн.