Ревю на плот индукционен за вграждане Hansa Integra BHIW68308


Hansa Integra BHIW68308 е идеалният избор за вас, ако търсите надежден индукционен плот за вграждане от бяло стъкло с четири зони за готвене и тъч контрол, при това на супер изгодна цена.

Основни предимства на Hansa Integra BHIW68308

  • 60 см. ширина на плота, с 4 зони за готвене;
  • Мощност: (kW) 7.4
  • Функция за регулиране на мощността чрез тъч управление;
  • Бързо нагряване на зоните;
  • 9 нива на мощност;
  • Таймер;
  • Защита за деца.

Основни характеристики

Този индукционен плот Hansa е изработен от бяла керамика. Снабден е с 4 отоплителни зони с различен диаметър и различен капацитет.

Несъмнено този индукционен плот за вграждане на Hansa може да бъде вашият безценен съюзник в кухнята.

Индукционните плотове предават енергия директно на вашите съдове за готвене. Това води освен до изискване за съдове, които могат да работят с индукционни котлони, но и за минимален размер на дъното им.

Благодарение на иновативния производствен процес, разработен и патентован от SCHOTT, всички плотове от Hansa се произвеждат без използването на арсен или тежки метали.

Това уникално решение осигурява значителни ползи за околната среда. В края на техния дълъг експлоатационен живот плотовете на Hansa могат да бъдат рециклирани и ползвани повторно като строителен материал.

Може да избирате 9 степени на регулиране на мощността от контролния панел с тъч управление разположен в предната част, за да сготвите всяко ястие по необходимия начин – точно като професионален готвач.

Моделът се представя добре, като се характеризира с оптимално време за нагряване и прецизен контрол на 9 нива.

Плотът има 4 зони за готвене със следната мощност:

  • Мощност на голяма нагревателна зона 3 kW
  • Мощност на малка нагревателна зона 1.4 kW
  • Мощност на нормална нагревателна зона 2.3 kW

Основни функции

 

Този плот за вграждане е оборудван с функцията Booster във всички 4 зони, която позволява значително увеличаване на работната мощност на отоплителната повърхност, което същевременно ускорява процеса на готвене.

Не губете време за приготвяне на храна, ако има решение, което може да ускори процеса! Прекарайте това време с любимите си хора.

Функцията Booster ви позволява да увеличите мощността на зоната за отопление, така че ястията се готвят по-бързо и задържат повече хранителни вещества. Степента на отопление се увеличава с 30% в сравнение с конвенционалното отопление.

Таймерът позволява програмиране на времето за готвене върху дадена нагревателна зона (до 99 минути), благодарение на което приготвянето на няколко ястия наведнъж е по-лесно.

След изтичане на зададеното време нагревателната зона се изключва, като генерира звуков сигнал, информиращ за завършване на готвенето.

Температурата и продължителността могат да се задават поотделно за всяка зона за готвене.

Системата Child Lock ви позволява да блокирате функциите на плота и по този начин да предотвратите достъпа на децата до управлението на плота.

Повърхността на керамичното стъкло се почиства изключително лесно, също така то е и силно устойчиво на надраскване.

Функцията за автоматично изключване ще изключи зоните, ако те са активирани за дълго време, без намеса. Това би могло да предотврати злополуки или прекомерна консумация на ел. енергия.

Функцията за автоматично кипене е идеална за ястия, които изискват първо бързо готвене, след което нагряване или печене.

Индикаторът за остатъчна топлина предупреждава, че нагревателната зона все още е гореща, дори след изключване на уреда. Функцията позволява безопасно и удобно готвене.

Функцията за задържане на топлина предотвратява това да изгорите храната заради настройка на прекалено висока температура. Именно, за да се избегнат подобни ситуации, индукционните котлони Hansa са оборудвани с функция за поддържане на нивото на топлина.

Просто трябва да изберете тази функция и температурата за избраната зона за готвене ще бъде настроена на 65 ° C. Тази температура е идеална  за приготвяне на супи например.

Размери 

Плотът е със стандартни размери (В x Ш x Д) в см: 5 x 57.6 x 51.8

Hansa Integra BHIW68308

Размери за вграждане (В x Ш x Д) в см 56 x 5 x 49

Нашето мнение за продукта

В заключение бихме казали, че разглежданият индукционен плот за вграждане е страхотен избор, ако имате нужда от такъв уред с четири зони за готвене. Той е устойчив във времето и има всички необходими функции, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.