Ревю на фурна за вграждане Hansa Scandium BOEI68472

Hansa Scandium BOEI68472


Hansa Scandium BOEI68472 е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от средния клас, която е оборудвана с най-новите технологии и в същото време да е на много изгодна цена.

Основни характеристики на Hansa Scandium BOEI68472

Това е многофункционална фурна с 8 функциии и възможност за регулиране на температурата от 30 °C до 280 °C. Ниските температури са идеални за бавно втасване на тесто, а високите температури ви позволяват да сготвите бързо и вкусно месо или пица.

Благодарение на прецизното разпределение на топлината и стабилната температура във фурната, се получават перфектни резултати при печене.

Капацитетът и е 66 литра, което е повече от достатъчно. В комплекта е включена и една универсална тава за печене наречена procook, изработена от алуминии и една скара.

Дизайнът на фурната е минималистичен, което би добавило елегантност и стил на всяка кухня. Моделът е направен от неръждаема стомана, което го прави не само да изглежда добре, но и му придава и якост и здравина, като в същото време се поддържа и много лесно.

Hansa Scandium BOEI68472

Вратата на фурната е снабдена с дълга хоризонтална дръжка, която осигурява удобно отваряне. Вратата се сваля, за да може да се почиства лесно. Стъклото на фурната е изработен от специална сплав, която го поддържа хладно по време на работа.

Контролният панел на уреда е много лесен за управление, с включен дисплей. Фурната разполага с два въртящи се пуш бутона за настройване на програмите за готвене и температурата. Благодарение на програмиращия бутон със сензор може лесно да контролирате готвенето и да настройвате времето за изключване на фурната.

С отделни тъч бутони вградени в дисплея може да настройвате таймера, електронния програмен часовник за включване и изключване на алармата и показателя на часа.

Вътрешността на вратата на фурната показва практическо ръководство с препоръки за температурата и времето за готвене на храната.

Основни функции

Поддържането на температурата се осъществява чрез конвекция, като се използва усъвършенствана вентилационна система.

Вътрешността на фурната се осветява посредством халогенни лампи.

Заслужава да се отбележи и вътрешността на фурната е от лесен за почистване емайл.

За почистване не е необходимо да се използват абразивни почистващи препарати или химически агенти.

Програми

Фурната разполага с 8 функции за готвене, които са достатъчно ефективни при работа за постигане на оптимални резултати в готвенето.

  • Традиционно готвене;
  • Долно нагряване;
  • Горно нагряване;
  • Долно и горно нагряване;
  • Долно и горно нагряване с вентилатор;
  • Функция скара;
  • Бързо нагряване;
  • Вентилатор и включена комбинирана скара;
  • Размразяване;
  • Грил.

Размери

Тази фурна за вграждане Hansa е със следните размери (В x Ш x Д в см): 59.5 x 59.5 x 57.5

Размерите за вграждане са следните (В x Ш x Д в см) 56 x 59.5 x 56 cm

Енергийна ефективност

Уредът е в клас на енергийна ефективност А и следователно има ниска консумация на енергия. Консумацията нормална програма е 0.79 kWh.

Нашето мнение за продукта

Това е идеалният избор за вас, ако търсите качествена фурна за вграждане от доказан производител, която е оборудвана с всички основни функции и програми, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

 


Плот за вграждане Hansa BHC36177, Витрокерамика, 2 зони за готвене, Touch Control, Таймер, Черен

 

 

Комбинирай с  плот за вграждане Hansa BHC36177

Прочети подробно ревю тук

Виж цена за плот Hansa BHC36177

 

 

 

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →