Ревю на съдомиялна за вграждане Hansa ZIM 476 EH


Hansa ZIM 476 EH е идеалният избор за вас, ако търсите компактна съдомиялна за вграждане с ширина 45 см, механичен контрол на управление и включваща най-необходимите функции, от който бихте имали нужда. И всичко това на супер достъпна цена!

Основни характеристики на съдомиялна за вграждане Hansa ZIM 476 EH

Уредът разполага с не лош дизайн в бял цвят, като контролният ѝ панел е с механичен контрол и е много лесен за управление.

Тя е със нисък капацитет на миене на съдове с до 10 комплекта, като е  насочена към семейства с по 3-4 души и е в състояние да се измие няколко вида съдове, в това число и няколко големи.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения – телени кошници със сгъваеми рафтове, едната от които е с регулируема височина, с възможност да адаптирате пространството така, за да може да съберете всеки по-голям съд.

Основни функции

Благодарение на сензора за натоварване може да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Сензора автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове.

Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Освен това тази съдомиялна Hansa е снабдена с показател и отделение за сол.

Електронният индикатор за нивото на солта предупреждава за ниско ниво на солта. Това ви позволява да допълните нивото и да се наслаждавате на перфектни резултати от измиването всеки път.

Съдомиялната  е снабдено с функция за отложен старт с възможност за настройване на 3, 6 или 9 часа.

Функцията ви позволява да настроите уреда да се включи в удобно за вас време, дори и да не сте вкъщи.

Само трябва да въведете времето за започване, да изберете подходяща програма и да заредите съдомиялната с препарат за почистване.

Електронният индикатор за нивото на разтвора за изплакване ще ви предупреди ако нивото му е ниско. Това ще ви позволи да го допълните и да се наслаждавате на перфектни резултати от измиването всеки път.

Програми

За най-ефективно измиване модела разполага с 6 предварително зададени програми за измиване: еко 45°C за 190 минути, интензивна програма 65°C за 190 минути, кратка програма 30′ 45°C за 30 минути, нормална 55°C за 180 минути и 90′ – 65°C, деликатна и Half Load програма за .
.

Енергийна ефективност и шум

Моделът е в клас на енергийна ефективност A++, с ниска консумация на енергия.

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 0.74 kWh, а годишна консумация на енергийна 211 kWh.

Консумацията на вода е 9 литра, а средния разход на вода за година 2520 литра.

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 47 dB. 

Размери и тегло

Уреда е със следните размери (В x Ш x Д в см) 81.5 х 44.8 х 55  и тегло 30.5 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра съдомиялна за вграждане, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно домакинство с до 3-4 души. Уреда разполага с най-необходимите функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.