Ревю на съдомиялна Hansa ZIM 627 WEB


Hansa ZIM 627 WEB е идеалният избор за вас, ако търсите компактна съдомиялна с ширина 60 см, механичен контрол на управление и включваща най-необходимите функции, от който бихте имали нужда. И всичко това на супер достъпна цена!

Основни характеристики на съдомиялна Hansa ZIM 627 WEB

Тази съдомиялна Hansa разполага с не лош дизайн в бял цвят, като контролният ѝ панел е много лесен за управление.

Тя е с механичен контрол на управление и има LED дисплей, който показва вида на зададената програма и оставащото време от нея.

Тя е със нисък капацитет на миене на съдове с до 14 комплекта, като е  насочена към семейства с по 5-6 души и е в състояние да се измие няколко вида съдове, в това число и няколко големи.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения – телени кошници със сгъваеми рафтове, едната от които е с регулируема височина, с възможност да адаптирате пространството така, за да може да съберете всеки по-голям съд.

Основни функции

Благодарение на сензора за натоварване може да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Сензора автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове.

Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Освен това тази съдомиялна Hansa е снабдена с показател и отделение за сол.

Електронният индикатор за нивото на солта предупреждава за ниско ниво на солта. Това ви позволява да допълните нивото и да се наслаждавате на перфектни резултати от измиването всеки път.

Съдомиялната  е снабдено с функция за отложен старт с възможност за настройване до 24 часа.

Функцията ви позволява да настроите уреда да се включи в удобно за вас време, дори и да не сте вкъщи.

Само трябва да въведете времето за започване, да изберете подходяща програма и да заредите съдомиялната с препарат за почистване.

Електронният индикатор за нивото на разтвора за изплакване ще ви предупреди ако нивото му е ниско. Това ще ви позволи да го допълните и да се наслаждавате на перфектни резултати от измиването всеки път.

ChildLock предотвратява включването на уреда от деца, което означава, че децата могат да играят на спокойствие около уреда, без да се притеснявате излишно.

Програми

За най-ефективно измиване модела разполага с 7 предварително зададени програми за измиване: автоматична,  45°C за 190 минути, интензивна програма 65°C за 190 минути, кратка програма 30′ 45°C за 30 минути, нормална 55°C за 180 минути и 90′ – 65°C, деликатна и Half Load програма за .

Енергийна ефективност и шум

Моделът е в клас на енергийна ефективност A++, с ниска консумация на енергия.

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 0.93 kWh, а годишна консумация на енергийна 266 kWh.

Консумацията на вода е 10 литра, а средния разход на вода за година 2800 литра.

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 47 dB. 

Размери и тегло

Уреда е със следните размери (В x Ш x Д в см) 84.5 х 59.8 х 60  и тегло 45.5 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра съдомиялна машина, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно домакинство с до 5-6 души. Уреда разполага с най-необходимите функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.