Ревю на съдомиялна Hansa ZWM416WH


Hansa ZWM416WH е идеалният избор за вас, ако търсите компактна съдомиялна машина с ширина 45 см, механичен контрол на управление и с най-необходими функции, от който бихте имали нужда. И всичко това на супер достъпна цена!

Основни характеристики на съдомиялна Hansa ZWM416WH

Тази съдомиялна разполага с не лош дизайн в бял цвят. Контролният панел на уреда е с механичен контрол и е много лесен за управление.

Уредът е с нисък капацитет на миене на съдове с до 10 комплекта, като е  насочена към семейства с по 3-4 души и е в състояние да се измие няколко вида съдове, в това число и няколко големи.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения – телени кошници със сгъваеми рафтове, едната от които е с регулируема височина, с възможност да адаптирате пространството така, за да може да съберете всеки по-голям съд.

Основни функции

Благодарение на сензора за натоварване може да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Сензора автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове.

Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Освен това тази съдомиялна Hansa е снабдена с показател и  отделение за сол.

Програми

Hansa ZWM416WH

За най-ефективно измиване модела разполага с 6 предварително зададени програми за измиване: полузареждане, интензивна програма 65°C, бърза програма 40°C, био/еко 50°, предпране, Hygiene 70°C

Интензивна програма 60°C за 160 минути, програма ECO 45°C за 185 минути, програма Normal 55°C за 180 минути, накисване за 15 минути, програма експрес 60°C – 60 минути и програма стъкло 40°C за 120 минути.

Енергийна ефективност и шум

Моделът е в клас на енергийна ефективност A ++ , с ниска консумация на енергия.

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 0.75 kWh, а консумацията на вода е 9 литра .

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 49 dB. 

Размери и тегло

Уреда е със следните размери (В x Ш x Д в см) 84.5 х 44.8 х 60  и тегло 40 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра съдомиялна машина, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно домакинство с до 4 души. Уреда разполага с най-необходимите функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.