Ревю на климатик Heinner Crystal HAC-CR18WHN


Heinner Crystal HAC-CR18WHN е модерен климатик от 2018 година, който съчетава в себе си най-новите технологии и функции, от които бихте имали нужда, при това на супер достъпна цена.

Основни характеристики на климатик Heinner Crystal HAC-CR18WHN

Устройството притежава страхотен дизайн в бяла гланцирана повърхност и извити линии на вътрешното тяло, което би придало стил и елегантност на всяка стая.

Този климатик Heinner може да предостави необходимия температурен комфорт дори и в  тропически условия при + 50 ° С, така и да отоплява през студените месеци при достигане на температури до – 15 ° С.

Капацитета му е подходящ за използване в помещение до 92 кубични метра. Препоръчва се за стаи с площ между 24 и 35 квадратни метра, със стандартна височина на жилището от 2.65 метра.

Устройството разполага с иновативна 3D инверторна технология на компресора, което го поставя в категорията продукти с ниско потребление на енергия и много добра ефективност.

Инверторна технология намалява потреблението на енергия на климатика най-малко 40% в сравнение с конвенционалните устройства.

Инвертора постига и поддържа желаната от вас температура за по-кратко време и с по-малки усилия. В същото време тази технология предлага много по-ниско ниво на шум на вътрешното и външно тяло.

Heinner Crystal използва охлаждащ агент R32, който освен своята еколкогичност се характеризира и с едни от най-добрите топлотехнически показатели.

Основния му капацитет е 18000 BTU, а капацитетът на охлаждане на устройството е 18000 BTU, а това на затопляне е 19000 BTU.

Основни функции

Heinner Crystal HAC-CR18WHN

Функция Follow Me

Функцията постига максимален температурен комфорт, чрез проследяване на температурата на околната среда от устройството.

Тихо действие

Може да се насладите на тишината чрез активиране на функцията SILENT, която намалява шума на вентилатора на вътрешното тяло и функцията за изключване на звука, която спира звука.

Функция Turbo

Ако искате бързо охлаждане или затопляне, то функцията Turbo ще ви е от полза. Тя увеличава мощността на устройството за ограничен период от време с цел бързо охлаждане или затопляне.

Таймер

За максимална гъвкавост! Може да включете или изключете устройството по всяко време в рамките на 24 часа.

Sleep Mode

Устройството намалява интензивността на работата си за по-спокоен сън.

Технология 3D инвертор

Технологията 3D инвертор предлага повишен комфорт, повишена надеждност и икономия на енергия чрез оптимална употреба на компресора.

Самопочистване

Специална функция, която поддържа изпарителя чист и сух след изключване на вътрешното тяло.

Автоматично рестартиране

В случай на прекъсване на захранването, устройството автоматично се рестартира с последните настройки.

High Density филтър

HD филтърът осигурява повишена ефективност. Задържа прах до 50% повече и полен до 80%.

Запаметяване на положението на клапата

Когато уредът се рестартира, клапата се връща в предишното си положение.

Автоматична диагностика

Уреда разполага със защитно устройство, което автоматично го изключва при проблем, след което ви показва код на неизправност за бързо обслужване.

Засичане при загуба на охладител

Функцията за откриване на загубата на охладител спира автоматично устройството, което защитава компресора.


Прочети още за:   Heinner Crystal HAC-CR09WHN     |      Heinner Crystal HAC-CR12WHN 

          Heinner Crystal AC-CR24WHN

Енергийна ефективност

Моделът ​​разполага с инверторен компресор, който спомага за увеличаване на ефективността на уреда, като освен за намалените сметки за ток се грижи и за намаляване на вибрациите и шума.

С електронното контролиране на скоростта компресора успява да достигне желаната температура като след това я поддържа постоянна, без вариации и излишен шум.

Енергийният клас е като повечето съвременни климатици на пазара. Този при охлаждане е А++, а този при отопление е А+.

Енергийната ефективност на климатичната система е средна като стойност. Номинална консумация на енергия при охлаждане на ден е 1539 W, а при отопление е 1480 W .

Нивото на шум на вътрешното устройство достига до 55 dB, докато това на външното устройство достига до 61 dB.

Размери и тегло

Размери на вътрешното тяло (Ш x В x Д в мм): 213 x 302 x 957

Тегло на вътрешното тяло (кг): 10

Размери на външното тяло (Ш x В x Д в мм): 333 x 555 x 800

Тегло на външното тяло (кг): 37

Нашето мнение за продукта

Това несъмнено е добър климатик, който предлага всичко необходимо, при това на много изгодна цена. Той е в състояние да осигури топлинен комфорт в средно голяма стая за кратко време и без излишни ресурси. Освен това говорим за един много изтънчен уред, който ще донесе естетически плюс във всяка стаята, в която е инсталиран. Като се вземат предвид всичките му останали предимства, вярваме, че цената му е много добра.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →