Ревю на хладилник с фризер Heinner HC-H273BKWD+


Heinner HC-H273BKWD+  е идеалният избор за вас, ако търсите голям и функционален хладилник с фризер, който е оборудван с всичко необходимо, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Heinner HC-H273BKWD+

Това е хладилник с фризер, който е оборудван с най-съвременни технологии и е идеален е за по-голямата част от домакинствата в България.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн в черен цвят, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най вече кухня.

За максималната функционалност на уредът и поради големият му  капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор.

Двете отделения са разположени едно под друго, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Уредът е със автоматична система за размразяване в хладилника и ръчна във фризера.

Функции на хладилника

Heinner HC-H273BKWD+,

Хладилникът разполага с полезен обем от 199 литра като разполага с 4 рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

Този модел притежава диспенсер за вода намиращ се в самата врата.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризерът е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 68 литра и включва 3 чекмеджета.

Те са напълно достатъчни, за да съхранявате и замразявате вашите любими плодове, зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Мощността на замразяване на фризера е 3 кг месо за 24 часа.

Други

Вратите са снабдени с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и поддържането на свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това Heinner има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Този хладилник с фризер Heinner има отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас ST-N. Проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на уреда е добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 248 kWh.

Това се дължи и на високо ефективен компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см: (Вx Ш xД ) 175.7 x 55 x 58 и тегло около 55 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците с фризер. Той разполага със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.