Ревю на хладилник с фризер Heinner HC-H273WA+


Heinner HC-H273WA+  е идеалният избор за вас, ако търсите хладилник с фризер,  който да е оборудван с всичко необходимо, при това предлагащ се на супер изгодна цена. 

Основни характеристики на Heinner HC-H273WA+

Уредът има един мощен компресор и е оборудван с най-съвременни технологии. Идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн в бял цвят, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най вече кухня.

Чрез механичен контрол с регулируем термостат вие настройвате температурата както в отделението за охлаждане, така и във фризера, а освен нея и желаният режим на работа.

Вратите са реверсивни, което значи, че могат да се отварят както наляво, така и надясно. Настройте ги спрямо пространството, с което разполагате във вашата кухнята.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Heinner HC-H273WA+ е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в тази част на уреда (фризера е с ръчно размразяване).

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Heinner HC-H273WA+

Хладилника разполага с полезен обем от 205 л. като разполага с 4 рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

А в специално чекмедже от най-долната страна, може да съхранявате вашите плодове и зеленчуци, като те ще запазят своята свежест за максимално дълго време. 

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 68 литра и включва три чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Мощността на замразяване на уреда е 3 кг месо за 24 часа.

Други

Вратите са покрити с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Уредът има отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас ST-N – проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този хладилник Heinner е добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 310 kWh.

Това се дължи и на ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 175.7 x 55 x 58 и тегло около 55 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците с фризер. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.