Ревю на хладилник с фризер Heinner HC-H273WF+


Heinner HC-H273WF+ е перфектният избор, ако търсите оптимален като размери и обем хладилник с фризер, който да разполага с всички необходими функции и екстри, от които бихте имали нужда, при това на супер изгодна цена.

Основни предимства на модела

Модела е подходящ за по-голяма част от домакинствата в България, заради:

    • Оптималният си капацитет от 264 литра;
    • Клас на енергийна ефективност клас A+;
    • И не на последно място поставеният му високо ефективен компресор с дълъг живот;

Основни характеристики на Heinner HC-H273WF+

Уредът има един мощен компресор и е оборудван с най-съвременни технологии.

Температурата се управлява с механично управление с регулируем термостат.

Така можете бързо и лесно да настроите желаната от вас температура и режима на работа както в хладилното, така и във фризерното отделение.

Идеален е за всяко едно семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн в бял цвят, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най-вече кухня.

Този хладилник с фризер Heinner има охладителна система наречена Less Frost.

Тази технология използва прикрит изпарител за равномерно и ефективно охлаждане, което намалява нуждата от размразяване на фризера.

Функции и на хладилника

Heinner HC-H273WF+

Хладилната час се намира от горната час на уреда и разполага с полезен обем от 199 литра като разполага с 4 стъклени рафта.

Те са изработени от закалено стъкло, а и са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с хоризонтална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

Най-долната част на хладилника има специално проектирано отделение за съхранение за пресни плодове и зеленчуци. То ще ви позволи да ги задържите свежи за по-дълго време.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от долната страна на уреда с общ капацитет от 65 литра.

Той включва три чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Капацитетът на замразяване на фризера за 24 часа е 3 кг.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време, освен това има автономност без ток от 15.8 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас ST – проектиран е да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на модела е сравнително добра – клас  А+, а годишно потребление на енергия е 248 kWh.

Това се дължи ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш x Д в cm) 176 x 55 x 58 и тегло 48 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците с долен фризер. Той разполага с много технологични иновации, а и е със страхотен дизайн в бял цвят, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Този хладилник с фризер Heinner със сигурност ще ви служи вярно дълго време, а гаранцията от 36 месеца дадена от производителя потвърждава това.