Ревю на хладилник с фризер Heinner HC-H273XWD+


Heinner HC-H273XWD+ е идеалният избор за вас, ако търсите хладилник с фризер, който е оборудван с най-новите функции и екстри, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Heinner HC-H273XWD+

Този хладилник с фризер има един мощен компресор и е оборудван с най-съвременни технологии.

Той е идеален за големи семейства с различни хранителни предпочитания.

Освен това притежава страхотен дизайн в цвят инокс, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най вече кухня.

За максималната функционалност на уредът и поради големият му  капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор.

Двете отделения са разположени едно под друго, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в тази част на уреда (фризера е с ръчно размразяване).

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Хладилник с фризер Heinner HC-H273XWD+, 267 л, Диспенсър за вода, Клас A+, H 176 см, Inox

Хладилното пространство разполага с полезен обем от 199 литра като разполага с 4 рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

Моделът е оборудван с удобен диспенсър за вода намиращ се в самата врата.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 68 л. и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Мощността на замразяване на уреда е 3 кг месо за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това Heinner има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Уредът има отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас ST-N – проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Хладилника притежава и вграден диспенсър за вода, без опция за ледени кубчета.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този хладилник е добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 248 kWh.

Това се дължи и на високо ефективен компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 42 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 175.7 x 55 x 58 и тегло около 55 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците с фризер. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.