Ревю на хладилник Heinner HC-H292XA+


Heinner HC-H292XA+ е идеалният избор за вас, ако търсите изгоден хладилник с фризер, оборудван с най-новите функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Heinner HC-H292XA+

Уредът има един мощен компресор и е оборудван с най-съвременни технологии.

Идеален е за всяко едно семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн в инокс, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най-вече кухня.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – моделът е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции и на хладилника

Heinner HC-H292XA+

Хладилната час се намира от горната час на уреда и разполага с полезен обем от 219 литра като разполага с 5 рафта.

Те са изработени от закалено стъкло, а и са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с хоризонтална дръжка, оборудвана с 3 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

Моделът има диспенсер за вода, който е голямо предимство през летните жеги.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от долната страна на уреда с общ капацитет от 73 литра.

Той включва три чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време, освен това има автономност без ток от 13 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас ST – проектиран е да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на модела е сравнително добра – клас  А+, а годишно потребление на енергия е 266 kWh.

Това се дължи ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД в cm) 185.5 x 60.5 x 61.5 и тегло 61 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците с долен фризер. Той разполага с много технологични иновации, а и е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Този хладилник с фризер Heinner със сигурност ще ви служи вярно дълго време, а гаранцията от 36 месеца дадена от производителя потвърждава това.