Ревю на хладилник с фризер Heinner HC-M241NFBI+


Heinner HC-M241NFBI+ е идеалният избор за вас, ако търсите изгоден хладилник с фризер за вграждане, който е оборудван с най-новите функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на хладилник Heinner HC-M241NFBI+

Уредът е с един мощен компресор и е оборудван с най-съвременни технологии.

Той е идеален за всяко едно семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът е пригоден да бъде вграден и да пасне на дизайнът на вашата кухня, което ще ѝ придаде допълнително усещане за стил елегантност.

Моделът разполага и електронно управление, чрез което можете бързо и лесно да настроите температурата и режима на работа както в хладилното, така и във фризерното отделение.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този хладилник с фризер Heinner е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Heinner HC-M241NFBI+

Хладилната час се намира от горната час на уреда и разполага с общ обем от 182 литра като на разположение имате 4 стъклени рафта.

Те са изработени от закалено стъкло, а и са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с вградена хоризонтална дръжка. Оборудвана е с 3 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки и бутилки.

Най-долната част на хладилника има специално проектирано отделение за съхранение за пресни плодове и зеленчуци, което ще ви позволят да ги задържите свежи за дълго време.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от долната страна на уреда с общ капацитет от 59 литра.

Той включва 3 големи чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и др.

Капацитетът на замразяване на фризера за 24 часа е 3.5 кг.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Уредът има автономност без ток до 11.7 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас SN-T. Проектиран е да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на моделът е добра – клас  А+, като годишното потребление на енергия е 283 kWh.

Това се дължи ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска и ниското ниво на шум достигащо 41 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД в cm) 178.5 x 54.5 x 54 и тегло от 62 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците с долен фризер за вграждане. Той разполага с много технологични иновации и би придал стил и елегантност на вашата кухня. Този хладилник с фризер Heinner със сигурност ще ви служи вярно дълго време, а гаранцията от 36 месеца дадена от производителя потвърждава това.