Ревю на хладилник с фризер Heinner HCFD-H300XA+


Heinner HCFD-H300XA+ е идеалният избор за вас, ако търсите хладилник от типа French Door,  който да е оборудван с всички необходими функции и екстри, да е със страхотен дизайн, при това да е на супер изгодна цена. 

Основни характеристики на Heinner HCFD-H300XA+

Heinner HCFD-H300XA+ има един мощен компресор и е оборудван с най-съвременни технологии. Идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

За максималната функционалност на уредът и поради големият му  капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор. Двете отделения са разположени едно под друго, като всяко от тях има собствени врата за достъп.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн с врати в цвят инокс.

Хладилникът ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най вече кухня.

Разполага и със сензорен екран за управление и наблюдение на температурата на хладилника и фризера отделно..

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Heinner HCFD-H300XA+ е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Heinner HCFD-H300XA+

Хладилното пространство е с обем 185 литра като разполага с 3 рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е френски тип, тоест двойна, като при Side-by-side хладилниците, оборудвана с 8 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от долната страна на уреда с общ капацитет от 115 литра и включва две чекмеджета, разположени едно върху друго, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти..

Мощността на замразяване на уреда е 15 кг за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това Heinner има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Моделът има отлична степен на изолация има автономия от 10 часа.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас SN-T – проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на на хладилника е много добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 314 kWh.

Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 186 x 63.5 x 68.5 и тегло 79 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците  от типа French Door. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.