Ревю на съдомиялна Heinner HDW-FS4506DSA++


Heinner HDW-FS4506DSA++ е идеалният избор за вас, ако търсите компактна съдомиялна с всички основни функции и програми, от който бихте имали нужда, при това на супер цена.

Основни характеристики на съдомиялна Heinner HDW-FS4506DSA++

Тази съдомиялна Heinner разполага с не лош дизайн в елегантен тъмно сребрист цвят и дизайн правят продукта лесен за интегриране във всяка кухня, било то класическа или модерна.

Контролният панел на уреда е с механичен контрол и е много лесен за управление. 

Устройството е снабдено с функция таймер с отложен старт до 24 часа, който се  регулира от специален бутон със светлинна индикация.

Уредът е със нисък капацитет на миене на съдове с до 10 комплекта, като е  насочена към семейства с по 3-4 души и е в състояние да се измие няколко вида съдове, в това число и няколко големи.

Вътрешното пространство е организирано в две големи отделения – телени кошници със сгъваеми рафтове, едната от които е с регулируема височина, с възможност да адаптирате пространството така, за да може да съберете всеки по-голям съд.

Системата за регулиране на височината на горната кошница позволява да се адаптира вътрешното пространство за голямо разнообразие от размери на съдовете, в зависимост от вашите нужди.

Поставката за прибори ви позволява ефективно зареждане на приборите и осигурява перфектното им измиване. Ако имате нужда от повече място в долната кошница, поставката за прибори може да бъде лесно извадена.

Благодарение на универсалния мотор с променлива мощност съдомиялната машина пести от сметките ток и вода.

Основни функции

Лесен избор на начало на програмата в удобно за вас време. С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата за отлагането на старта с до 9 часа.

По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта.

С това предпазно устройство можете спокойно да оставите съдомиялната да работи през нощта или когато сте далеч от дома. Технологията Aquastop ще прекъсне водоснабдяването ви в случай на проблем.

Индикаторът за сол е индикатор, който ви предупреждава, когато трябва да добавите сол в специалното отделение.

Индикатор за изплакващ разтвор ще светне, за да ви предупреди, че трябва да добавите изплакващ разтвор в специалното отделение.

Програми

Heinner HDW-FS4506DSA++

За най-ефективно измиване модела разполага с 5 предварително зададени програми за измиване:

Бърза програма 30 min – Програма за измиване на съдове и чаши с ниска степен на замърсяване. С продължителност от само 30 минути и температура на измиване 40 ° C, тя осигурява ефективно, бързо измиване и с ниска консумация на ресурси.

Програма Деликатни/Чаши 40 ° C – Програма за измиване, специално предназначена за безопасно измиване на деликатни съдове, като например чаши.

Програма ECO – Тази програма е предназначена за съдове със средно ниво на замърсяване. Икономична програма, която осигурява перфектно почистване с ниска консумация на енергия и вода.

Програма Супер 50 ’65 ° C – Можете да имате идеално чисти съдове само за 50 минути. Използвайки температура на измиване 65 ° C, тази програма ефективно почиства съдовете със средна степен на замърсяване, за кратко време.

Интензивна програма 65 ° C – Тази програма гарантира пълното елиминиране на устойчиви отлагания върху съдовете с висока степен на замърсяване. Високата температура на измиване и допълнителните цикли на изплакване помагат за премахване на устойчивата мазнина от тиганите, тенджерите или тавите.

Енергийна ефективност

Моделът е в клас на енергийна ефективност A++ , с ниска консумация на енергия.

Стандартното потребление на енергия при цикъл еко е 0.73 kWh, а консумацията на вода е 11 литра .

Годишното потребление е 258 kWh, а разходът на вода е 3360 литра .

Миялната машина е много тиха, а нивото на шума е с максимална стойност от 52 dB. 

Размери и тегло

Уреда е със следните размери (В x Ш x Д в см) 85 х 45 х 59.8  и тегло 33.8 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е много добра съдомиялна машина, която има отлично съотношение между цена и качество и е подходяща за всяко едно домакинство с до 4 души. Уреда разполага с най-необходимите функции и програми, от които бихте имали нужда и които биха ви улеснили максимално във вашето ежедневие.