Ревю на хладилник с 2 врати Heinner HF-M207SA+


Heinner HF-M207SA+ е идеалният избор за вас, ако търсите изгоден хладилник с фризер, оборудван с най-новите функции, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Heinner HF-M207SA+

Уредът има един мощен компресор и е оборудван с най-съвременни технологии.

Идеален е за всяко едно семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн в сребрист цвят, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най-вече кухня.

Моделът разполага и с механичен контрол за управление на температурата в хладилника и фризера.

Уредът е със автоматична система за размразяване в хладилника и ръчна във фризера.

Функции на хладилника

Хладилник с 2 врати Heinner HF-M207SA+, 204 л, Клас A+, LED осветление, Механично управление, H 144 см, Сребрист

Хладилната час се намира от горната час на уреда и разполага с полезен обем от 164 литра като разполага с 4 рафта, а най-отдолу има специално обособено отделение за зеленчуци и плодове.

Те са изработени от закалено стъкло, а и са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с хоризонтална дръжка, оборудвана с 3 фиксирани подразделения специализирани за съхранение на яйца, сирене и подправки.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от горната страна на уреда с общ капацитет от 40 литра.

Той включва два рафта, които са предназначени за  замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в район с температура на околната среда с климатична клас SN-T – проектиран е да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Heinner HF-M207A+

Енергийната ефективност на моделът е сравнително добра – клас  А+, а годишно потребление на енергия е 217 kWh.

Това се дължи ефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 40 dB.

Размери

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД в cm) 146.2 x 58.5 x 58.5

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците с долен фризер. Той разполага с много технологични иновации, а и е със страхотен дизайн в сребрист цвят, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Този хладилник с 2 врати Heinner със сигурност ще ви служи вярно дълго време. А гаранцията от 36 месеца дадена от производителя потвърждава това.