Ревю на хладилник Heinner HSBS-520NFBK+


Heinner HSBS-520NFBK+ е идеалният избор, ако търсите голям и модерен двукрилен хладилник от типа Side by Side, при това на супер изгодна цена.

Основни характеристики на Heinner HSBS-520NFBK+

Heinner притежава страхотен дизайн с врато от черно стъкло, който би придал усещане за стил и елегантност у всеки дом и най-вече кухня. 

Максималният нетен капацитет от 514 литра се разпределя  с 337 литра  за хладилника и 177 литра за фризера.

Уредът има един мощен компресор, който позволява независимата работа на хладилника и фризера и е оборудван с най-съвременни технологии, идеален за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Управление

LCD дисплеят със сензорен тип се намира извън вратата, като чрез него може да наблюдават и регулират температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Подобен тип управление стават все по-актуално, като измества остарелия механичен начин.

Контролните елементи на уреда дават информация и включват възможност за регулиране на:

  • Температурата във фризера;
  • Температурата в хладилника;
  • Функцията за бързо замразяване;
  • Функцията за бързо охлаждане;
  • Индикатора за отворена врата.

Система на размразяване

Забравете досадното размразяване – Heinner HSBS-520NFBK+ е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Прецизният и индивидуален температурен контрол на хладилното отделение и отделението за замразяване се получава чрез системата Duo Cooling, която осъществява независимо охлаждане.

В допълнение, системата Duo Cooling елиминира трансфера на миризми и системата премахва миризми и спира процеса на дехидратация на съхраняваните продукти.

Heinner има Multiflow въздушен поток за охлаждане. Това е технология, която позволява преминаването на студения въздух през множество канали в мрежа, чрез която се поддържа постоянна температура и влажност. Тази технология поддържа качеството на храната и свежестта за по-дълъг срок.

Функции на хладилника

Heinner HSBS-520NFBK+

Хладилното пространство е нетен обем от 337 литра като разполага с две специални отделения за плодове, зеленчуци, риба, пресни храни и т.н.

Рафтове за съхранение на храните в хладилника са 5, изработени от закалено стъкло, като могат лесно да се почистват и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Голямо предимство на този модел е, че 3-тият рафт може да се коригира до няколко сантиметра.

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета Fresh Protect Box, които са предназначени за съхранение на зеленчуци и плодове, които ги поддържа свежи за дълго време.

Вратата е с вертикална дръжка от анодизиран алуминий, като е оборудвана с три фиксирани подразделения специализирани за:

  • горните два рафта са за съхранение на яйца, сирене и подправки;
  • долните два рафта са за съхранение на бутилки с над и под средното ниво.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушки.

Функции на фризера

Фризерът е разположено от лявата страна на уреда и разполага с две  чекмеджета е и 5 рафта за замразяване на продукти. Голямото фризерно отделение предлага  множество възможности за замразяване, включително супер замразяване с автоматично изключване.

Достъпът до храна е много лесен и става само с едно плъзгане на рафта. Фризерът разполага и с функцията Vario Zone, където рафтовете от стъкло могат да се отделят за получаване на допълнително пространство във фризера.

Вратата на фризера с вертикална анодирана алуминиева дръжка с лявата система за отваряне е оборудвана с 4 неподвижни рафта.

Супер Frost процесор с автоматична функция бързо намалява температурата до -32 ° С в зависимост от натоварването и фризера така храната запазва всички витамини

Мощността на замразяване на уреда е 11 кг за 24 часа.

Други

Вратите са снабдени с уплътнение, което действа антибактериално за  да се предотврати образуването на мухъл и бактерии вътре и поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време. Фризерът също така разполага с календар за наблюдение на замразени продукти.

След като храната е напълно замразена, Super Frost автоматична функция за превключване връща към нормалното след повече от 24 часа, и по този начин помага да спестите електроенергия.

Уредът има сензори Fresh Sense, които постоянно наблюдават температурата на околната среда, хладилника и фризера. Резултатът е постоянна температура вътре в хладилника, независимо от външната температура.

С помощта на системата Smart Frost, грубото покритие на вътрешното пространство и замразените продукти е значително намалено. По този начин размразяването е необходимо много по-рядко.

Хайннер също има функцията Super Cooling, където новозакупените храни се охлаждат по-бързо. В същото време тази функция предотвратява нагряването на храната, която вече е в хладилника.

Температурата се намалява с натискане на бутон до най-ниското ниво от 2 ° C. За да се избегне ненужното потребление на енергия, функцията автоматично се връща назад след около 6 часа.

Heinner HSBS-520NFBK+ с отлична степен на изолация и има автономия от 10 часа. Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T е проектиран да работи икономично в диапазона на температура на + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност, предлагани от този хладилник е много добра, той е енергиен клас  А +, и е с годишно потребление на енергия е 411 kWh.

Дневното потребление на енергия е 1.18 кВтч. Това се дължи и на високоефективния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 178.6 x 64.3 x 91 и тегло от 94 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който ще придаде стил и елегантност на вашата кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност. А гаранцията от 36 месеца още повече ще допринесе за вашето спокойствие.