Ревю на двукрилен хладилник Heinner HSBS-H430NFBK+


Heinner HSBS-H430NFBK+ е идеалният избор за вас, ако търсите двукрилен хладилник от типа Side by side, който да е оборудван с много функции и екстри, при това предлагащ се на супер изгодна цена. 

Основни характеристики на двукрилен хладилник Heinner HSBS-H430NFBK+

Уредът има един мощен компресор и е оборудван с най-съвременни технологии. Идеален е за голямо семейство с различни хранителни предпочитания.

Освен това моделът притежава страхотен дизайн в черен цвят, който ще придаде усещане за стил елегантност във всеки дом и най вече кухня.

За максималната функционалност на уредът и поради големият му  капацитет той проектиран като два независими модула с един компресор. Двете отделения са разположени едно до друго, вертикално, като всяко от тях има собствена врата за достъп.

Управление

Heinner е оборудван с LCD дисплей със сензорен контрол,  чрез който може да наблюдавате и регулирате температурите в двете зони, които могат да бъдат коригирани независимо една от друга.

Контролните елементи дават възможност за:

 • Регулиране на температурата във фризера от -14 ° C до -22 ° C;
 • Регулиране на температурата в хладилника от 2 ° C до 8 ° C;
 • Модела има 4 режима на работа: SMART, ECO, SUPER COOLING, SUPER FREEZING:
 • Режим SMART – чрез него хладилникът настройва температурата на две отделения
  автоматично според вътрешната температура и температурата на околната среда.
 • Режим ECO – хладилникът работи на най-ниска консумация на енергия.
 • SUPER COOLING – охлажда хладилника до най-ниската температура за около
  2 часа.
 • SUPER FREEZING – охлажда фризера до най-ниската температура за приблизително 6 часа.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Heinner HSBS-H430NFBK+ е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Heinner HSBS-H430NFBK+

Хладилника разполага с полезен обем от 291 л. като разполага с 4 рафта, изработени от закалено стъкло, които са изключително лесни за почистване и имат много добра устойчивост на тежки предмети.

В долната част на отделението на хладилника са разположени 2 самостоятелни чекмеджета наречени Fresh Protect Box, които са предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци, поддържащи ги свежи за дълг период от време.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения специализирани за:

 • горния рафт е за съхранение на яйца, сирене и подправки;
 • долните три рафта са за съхранение на бутилки с над  и под средното ниво.

LED осветление равномерно разпределя светлината в целия хладилник, а потреблението на енергия е 7 пъти по-малко, сравнено с обикновените крушка.

Функции на фризера

Фризера е разположено от лявата страна на уреда с общ капацитет от 138 л. и включва две чекмеджета, които са предназначени за съхранение и замразяване на плодове и зеленчуци, месо, риба и други продукти.

Рафтове за съхранение на хранителни продукти са 4, изработени от закалено стъкло, като се изключително лесни за почистване като имат много добра устойчивост на тежки предмети.

Вратата е с вертикална дръжка, оборудвана с 4 фиксирани подразделения.

Мощността на замразяване на уреда е 10 кг месо за 24 часа.

Други

Моделът е снабден с антибактериално покритие с цел да се предотврати образуването на мухъл и бактерии и да поддържа свежестта на храната за по-дълъг време.

Освен това Heinner има оптична и акустична система за предупреждение за отворена врата, както и оптично и звуково предупреждение за повишаване на температурата във фризера след прекъсване на захранването.

Уредът има сензори Fresh Sense, които постоянно наблюдават температурата на околната среда, хладилника и фризера. Резултатът е постоянна температура вътре в уреда, независимо от външната температура.

Super Frost функцията намалява температурата във фризера до -32 ° С. Чрез шоковото замразяване на на храната функцията запазва всички витамини. След като храната е напълно замразена, Super Frost автоматична функция за превключване връща към нормалното след повече от 24 часа, и по този начин помага да спестите електроенергия.

Функцията Super Cooling охлажда вкараната нова храна в хладилника. В същото време тази функция предотвратява затоплянето на продуктите, които вече са в хладилника. Температурата се намалява с натискане на бутон до най-ниското ниво от 2 ° C. За да се избегне ненужното потребление на енергия, функцията автоматично се връща назад след около 6 часа.

Уредът с отлична степен на изолация има автономия от 10 часа. Този модел е предназначен да функционира без загуба на енергия в топъл сезон в район с температура на околната среда с климатична клас: SN-N-ST-T – проектиран да работи икономично в диапазона на температура между + 10 ° C до + 43 ° С.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на този side by side хладилник Heinner е добра – клас  А +, а годишно потребление на енергия е 358 kWh.

Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде по-ниска, както и ниското ниво на шум достигащо до 43 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери: (Вx Ш xД ) cm 177 x 90 x 59.5 и тегло около 100 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от най-изгоните предложенията на пазара сред хладилниците Side by Side. Той разполага с много технологични иновации и в същото време е със страхотен дизайн, който би придал стил и елегантност на всяка кухня. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност.