Ревю на пералня Heinner HWM-M0714XA+++

Heinner HWM-M0714XA+++


Heinner HWM-M0714XA+++ е идеалният избор за вас, ако търсите евтина пералня оборудвана с всичко необходимо, която няма да ви разочарова и ще работи отлично дори и след 10 години.

Основни характеристики на Heinner HWM-M0714XA+++

Дизайнът ѝ е в цвят инокс, като модела не заема прекалено много място със своите компактни размери: (В х Ш х Д в см) 85 х 59,5 х 49,5 и тегло от 61 кг.

Този модел е оборудван с универсален мотор, който може да регулира скоростта в широки граници (максимум 1400 оборота в минута). Този тип мотор също осигуряват ултра тиха работа от 59 dB при измиване до 78 dB при центрофугиране, като достига до най-високите стандарти за енергийна ефективност.

Heinner HWM-M0714XA+++ е пералня с оптимален капацитет, която препоръчваме на млади семейства – може да се справи с пране до 7 кг.

Модела разполага с технология за регулиране на оборотите на центрофугата. Може да регулирате степента на оборотите от 600 до максимум 1 400 оборота в минута.

Имате възможност и да  изключите центрофугата чрез натискане на бутона за включване / изключване. След спиране пералната машина запазва програмата и активира функцията за заключване, докато натиснете отново бутона за включване / изключване.

Контролният панел със светодиоден дисплей е разположен в горната част.  Оборудван е с електронен селектор за управление за всички програми за измиване.

Управление

Тази пералня Heinner има и функция за отложен старт до 24 часа с оставащо време.

Heinner HWM-M0714XA+++

На екрана на дисплея има постоянна информация за:

  • това колко дълго ще трае зададената от вас програма;
  • колко време остава до завършването и;
  • на какъв етап от програмата за пране е.

Основни функции

Пералнята е оборудвана е с допълнителна функция за звуков сигнал, която ще ви извести, че избраната от вас програма е приключила.

Този модел разполага с възможност да премахвате или добавяте пране по време на програмата, която върви. Но това е възможно да стане до 10 минути след началото на всяка програма, с изключение на тази за памук.

За да изпълните това трябва да зададете натиснете бутона “Старт / пауза”  и на дисплея ще покаже какъв етап се намира на прането. Също така, когато обслужващата врата е готова да отвори, индикатора ще започне да мига, което ще ви позволи да премахнете или да добавите пране в пералнята.

В допълнение може да се правят промени в спомагателната функции, температурата и скоростта на центрофугиране, ако е необходимо.

Функцията за детски контрол няма да позволи на уреда да отвори вратата си, както и предотвратява случайно спиране или промяна на програмата от деца. Това позволява на децата ви да могат да си играят до пералната машина, без да бъдат под постоянно наблюдение.

Корпусът на пералнята е направен от високо устойчиви материали, а барабанът и е изработен от неръждаема стомана, с капацитет 52 литра и с диаметър 47.2 см .

Отварянето на вратата се извършва на 130 градуса. Размерът на вратата е 31 см, което ви позволява повишено удобство и лекота при работа с много големи предмети (одеяла, спално бельо).

Контролният панел е лесен и интуитивен за използване, като включените 16 програми биха задоволили напълно изискванията на цялото ви семейство.

Благодарение на автоматичната система за регулиране, постъпването на водата се регулира по електронен път според количеството и вида на прането, за да се постигнат най-добри резултати при измиване и енергийна ефективност.

Допълнителни функции

Специален дизайн на  барабана създава оптимални условия за миене и пране осигурявайки ефективно, но нежно почистване без движения, които биха могли да повлияят на текстила на дрехите. Всички дрехи в процеса се изпират по-деликатно и по-бързо, като барабана предпазва прането и намалява образуването на гънки.

Уредът има две системи, които помагат за намаляване на вибрациите и шума.

Специалният дизайн на страничните стени на пералната машина значително намалява нивата на шум и вибрации по време на миенето. Електронно балансиращият контрол разпределя равномерно прането вътре в барабана и намалява шума и вибрациите.

Функцията Active Water – това е смарт технология, която чрез сензори има вграден процесор, който автоматично разпознава товара на два етапа, дозира точното количество вода, прах за пране и време за миене.

Система за откриване на остатъчна пяна – В случай на предозиране с препарат тази система предотвратява преливане на вода от уреда.

My Favorite – С тази функция, можете да запаметите последно използваната от вас програма.

Програми за пране

Можете да избирате между 16 предварително зададени програми за изпиране от които за: деликатно, синтетично, памук, вълна, ръчно пране, бързо изпиране и други.

Около бутоните за избор има четливи икони за всеки тип програма за пране. Чрез едно докосне на клавишите за управление може да направите каквито и да била промяна в параметрите, които участват в прането.

6-те бутона са за настройка на температурата на водата, регулирането на оборотите в минута, отлагане на началото на програмата за измиване, допълнително изплакване, предварително измиване, бързо измиване и помощни функции.

Освен това, можем да изберем температурата за изпиране сред: (студено, 20, 30, 40, 60, до 90 градуса по целзий).

Уреда разполага с три отделения за препарат  използващи се за:

  • Препарат за предварителен цикъл;
  • Препарат за главния цикъл;
  • Отделение за омекотител.
Програмата за  бързо изпиране

15 минути е най-бързият цикъл на изпиране с центрофуга и студена вода, но е с ограничен капацитет до 2 кг.

Ръчно пране програма

Предназначена е за вълнени и деликатни дрехи, за които се препоръчва ръчно пране.

Програма памук

Използва се при максимална мощност от 40 ° С. Тази програма се препоръчва за изпиране на памучни дрехи: спално бельо, ватирани завивки, нощници, бельо и т.н.

ЕКО памук

Програмата трае 2 часа и 53 минути е с минимален разход на ресурси. Тази програма удължава продължителността на изпирането. Програмата се препоръчва за пране на детски или бебешки дрехи или тези, или за хора страдащи от алергии.

Програма Бебе

Температурата 30 ° C  е идеална за изпирането на бебешки и детски дрехи, защото изплаква наистина добре.

Интензивно изплакване

Тази програма добавя цикъл за изплакване в допълнение към цикъла след главния миещ цикъл. Това намалява риска за  чувствителната кожа (на бебета или хора с алергии и др.) дължащи се на перилните препарати.

Синтетично при 40 ° C

Използва се за пране с капацитет до 4 кг . Тази програма се изпиране на синтетични блузи, якета и дантелени пердета.

Деликатно с 2 опции за програмиране  – коприна или вълна.

Коприна (30 ° C) / Завеси – за копринени пердета – дава възможност за миене на най-деликатните тъкани, като коприна, вискоза и дори бельо, без риск от увреждане на тъканта.

Деликатно  – движението на барабана и по-голямото количество вода  намаляват триенето до минимум, като се гарантират безупречни резултати. В последната фаза има допълнително изплакване, за да се осигури премахването на всички следи от препарат.

Дънки

програма с перфектно измиване и хомогенност, дори за дебели тъкани, използвана дори при максимален капацитет.

Спорт

Ако сте човек, който е със спортна натура, то тази пералнята е оборудвана със специални спортни програми с използваем капацитет до 4 кг, предназначени за перфектно изпиране на спортна екипировка и обувки.

Хибридна

Програма, която прави възможно комбинирането на 3 вида пранета: бели, цветни и тъмни дрехи. Програмата не само гарантира най-добро представяне, но и запазва яркостта и цвета на дрехите.

С програмата за бързо измиване

Активирането на тази функция намалява времето за изпиране с до 20 минути.

Програмата за допълнително изплакване

Избирането на тази функция ще позволи допълнително изплакване на прането.

Допълнително центрофуга

Тази програма може да центрофугира допълнително изпраното пране.

Енергийна ефективност

Тази пералня има висок клас на енергийна ефективност A +++ и ниско потребление на ресурси, със средно годишно потребление на вода от 10 000 л / година.

Необходимата и средна енергия за цикъл е 0,9 kWh. Годишното енергийно потребление на този модел е 175 kWh.

Нашето мнение за продукта

Това е бюджетна перална машина, която няма  да ви разочарова и ще работи отлично дори и след 10 години. Дизайнът и е модерен в цвят инокс, като модела не заема прекалено много място със своите компактни размери. Препоръчваме ви я заради оптималният и капацитет и богатите функции и програми. Отделно този модел ще допринесе за намаляването на вашите сметки, заради своята оптимална ефективност.

 


Относно TechRevue

TechRevue.bg | Вашият съветник при избора на техника!

Разгледай всички публикации от TechRevue →