Ревю на пералня Heinner HWM–V7012A++


Heinner HWM–V7012A++ е идеалният избор за вас, ако търсите икономична пералня с предно зареждане, оборудван с най-основните технологии и програми и предлагаща се на супер изгодна цена.

Основни характеристики на пералня Heinner HWM–V7012A++

Тази пералня е с компактни размери: 84.5 см височина, 59.7 см ширина и 52.7 см дълбочина, което прави машината лесна за позициониране дори и в малки помещения.

Тази пералня Heinner е изработена от висококачествени части, гарантиращи ѝ дълъг живот.

Освен това уредът е пригоден да осигурява тиха работа от 58 dB при пране и 77 dB при центрофугиране, отговарящи на най-високите стандарти.

Максималният ѝ капацитет е 7 кг, а максималната ѝ скорост на въртене от 1200 оборота в минута осигурява ефективно изпиране при всяко едно зареждане.

Модела позволява да променяте скоростта на оборотите в зависимост от вида на прането и предпочетената от вас програма.

Управление

Контролният панел е разположен на удобно място в горната част на уреда и е оборудван с бутони за управление на функцията за отложен старт за 3, 6, 9 или 12 часа.

Основни функции

Бутона Child Lock ви позволява да заключите бутоните на пералнята, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата от деца. Децата могат да играят до нея, без да бъдат постоянно под наблюдение.

Още една защитна функция е заключването на вратата след започване на всяка програма, което изключва възможността от инциденти.

Този модел пералня напълно ще се погрижи за всички ваши дрехи, включително тези от вълна и коприна. Чрез оптимизирането на скоростта на въртене на барабана и температурата, пералнята е пригодена да осигури програма на изпиране за всеки тип тъкан.

Електронна система за контрол на баланса разпределя равномерно прането в барабана, намалявайки вибрациите и шума, създаван по време на притискане, за по-тиха работа. Използвайте пералнята Heinner по всяко време на деня ефективно и с минимален шум!

Функцията за отложен старт ви позволява стартиране на програми с отложен старт за период за 3 / 6 / 9 или 12 часа.

По този начин, имате свободата да решите кога да започне прането, независимо от продължителността на избраната програма.

Програми за изпиране

Пералнята разполага с 15 предварително зададени програми, които може да срещнете и при много по-скъпите перални машини на пазара.

 • Вълна
 • Бърза програма за 15 минути
 • Памук
 • Синтетика
 • Спорт
 • Деликатна
 • Цветни
 • ECO
 • Ръчно пране
 • Смесена
 • Интензивна
 • Изплакване и центруфуга

Енергийна ефективност

Това е пералня със сравнително висока енергийна ефективност клас A++ и ниско потребление на ресурси, като годишната енергийна консумация е 195 kWh, средния разход на вода за година е 9900 литра.

Нашето мнение за продукта

Определено това е достъпна перална машина, предлагаща се на супер изгодна цена. Препоръчваме ви я, ако имате нужда от евтина пералня с капацитет 7 кг, която включва всички основни функции и програми.

 


 Още една страхотна оферта за теб! 

Виж ревю и цена на пералня Heinner HWM–V7010A++