Ревю на хладилник с фризер Hitachi R-V540PRU7 (BEG)


Hitachi R-V540PRU7 (BEG) е един страхотен продукт,  включващ множество технологични иновации и страхотен дизайн в бежов цвят. Той е оборудван с най-новите технологии на японската марка Hitachi и се предлага на много добра цена.

Основни характеристики на Hitachi R-V540PRU7 (BEG)

Общият нетен обем на хладилника е 510 литра, като хладилната част разполага с 333 литра обем, а фризера с 117 литра, което би било достатъчно за едно голямо домакинство.

Вратите са покритие, което има защита от удари и надрасквания, а в същото време е изключително лесно за почистване.

Този модел се управлява изключително лесно със своя тъч контролен дисплей, разположен на дръжката на вратата.

Върху него има индикатор за охлаждането за двете му части, позволявайки ви да променяте настройките само чрез едно докосване.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Хладилник Hitachi R-V540PRU7 (BEG) е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Охлаждащата системата предотвратява натрупването на лед във фризера, като същевременно поддържа ниска консумация на енергия, както и поддържа  отделенията в идеален микро климат и запазва храната прясна за по-дълъг период.

Двойна система за охлаждане (Dual Fan Coling) позволява независимо охлаждане на отделенията на фризера и хладилника.

Това би било невъзможно да бъде постигнато при хладилниците с един вентилатор.

Функции на хладилника

Хладилното пространство разполага с 3 рафта изработени от закалено стъкло, предлагащи достатъчно пространство за съхранение на вашите любими хранителни продукти.

Отделението за плодове и зеленчуци е проектирано с интелигентен дизайн, позволяващ лесен достъп на всеки един съхраняван продукт.

Други функции, включени в хладилника:

 • Рафтове от закалено стъкло с иноксови лайсни – със защита от надраскване, устойчиви на топлина и предотвратяване на разливи, закалените стъклени рафтове могат дори да държат до 100 кг. всеки.
 • Възможност за избор на режим – позволява ви да регулирате вътрешната температура, като превключвате между режим зеленчуци или млечни продукти / месо.

Режим зеленчуци

 • За съхранение на лесно развалящи се цитрусови плодове и зеленчуци
 • Лесно организиране на продуктите с различни размери

Режим млечни храни или месо

 • Запазва месото и рибата свежи
 • Размразява замразено месо
 • Бързо охлажда напитки
 • Плъзгащ се рафт – плъзгащият се рафт улеснява достъпа на продуктите от задната част, за да се осигури ефективно и организирано съхранение.
 • Отделение за пресни зеленчуци – за дълготрайна свежест на зеленчуците, хладилникът поддържа висока влажност в специално проектирано отделение с приблизително 90% * индиректно овлажняване.
 • Регулируеми рафтове на врати – можете да промените разположението на рафта така, че да съответства на вашите нужди.

Функции на фризера

Фризерът е разположен от горната страна на уреда, като разполага с  2 много просторни отделения за съхранение на храни и зеленчуци, а също:

 • Movable Twist Ice Tray – Подвижна тава за лед
  Можете да премествате тавата за лед за по-голямо удобство и ефективно използване на пространството за съхранение.
 • Рафтове от закалено стъкло с иноксови лайсни – със защита от надраскване, устойчиви на топлина и предотвратяване на разливи, закалените стъклени рафтове могат дори да държат до 100 кг. всеки.

Други функции

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на плесени и проникването на бактерии във вътрешността, като същевременно поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Хладилникът има много добра изолация и има възможност да остане до 12 часа изключен без енергия, като няма да позволи на храната да се развали.

Друга технология е нано титаниевия филтър, който елиминира  на 99% навлизането на миризми и бактерии от външната част на хладилника.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на хладилника е много добра – клас А++, а годишното потребление на енергия е 281 kWh.

Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде много ниска.

Инверторните компресори на Hitachi имат следните предимства:

 • Могат да работят при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достигат необходимата температура.
 • По-малка консумация на енергия спрямо конвенционалните хладилници.
 • Плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни.
 • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния им живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
 • Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум от 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см: (В x Ш x Д) cm 183.5 x 71.5 x 74

Ако се нуждаете от същият хладилник, но в по-голям размер разгледайте:

Hitachi R-V610PRU7 (BEG) |  Hitachi R-V660PRU7 (BEG)

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник, който включва изключително много технологични иновации и със страхотен дизайн в бежово цвят. Препоръчваме го на млади семейства, заради оптималният му капацитет и високата му енергийна ефективност. Също така със своите 5 години гаранция от официалния вносител за България може да бъдете сигурни в неговите качества и надеждност.