Ревю на хладилник с фризер Hitachi R-V610PRU7 (PWH)


Hitachi R-V610PRU7 (PWH) е страхотен избор, ако търсите хладилник, който да включва в себе си множество иновации, надеждност и страхотен дизайн.

Основни характеристики на Hitachi R-V610PRU7 (PWH)

Общият нетен обем на този уред е 510 литра. Хладилната част разполага с 365 литра обем, а фризера с 145 литра, което би било достатъчно за едно средно-голямо домакинство.

Този модел се управлява изключително лесно със своя тъч контролен дисплей, разположен на дръжката на вратата. Върху него има индикатор за охлаждането за двете му части, позволявайки ви да променяте настройките само чрез едно докосване.

Вратите са покрити от темперирано стъкло, което има защита от удари и надрасквания, а в същото време е изключително лесно за почистване.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника/фризера.

Двойна система за охлаждане (Dual Fan Coling) позволява независимо охлаждане на отделенията на фризера и хладилника.

Това би било невъзможно да бъде постигнато при хладилниците с един вентилатор.

Използвайки два вентилатора, въздуха, осигурен от мощната работа на инвертора, циркулира бързо и ефективно.

Това предотвратява изсушаването на храната и неравномерното охлаждане на двете отделения.

Активната двойна охладителна система осигурява 30% по-бързо охлаждане като удвоява срока на годност на храната и поддържа идеални условия за влага.

В същото време предотвратява смесване на миризми между двете отделения, като по този начин гарантират запазването на свежестта на храните.

Функции на хладилника

R-V610PRU7 (BEG)

Хладилникът предлага широко пространство за съхранение на хранителни продукти. Може да поставяте храни и съдове до 100 кг на 4 -те ултра здрави рафта изработени от закалено стъкло.

Отделението за плодове и зеленчуци се намира най-отдолу като е проектирано с интелигентен дизайн, позволяващ лесен достъп на всеки един продукт. Освен това то запазва плодовете и зеленчуците пресни за максимален дълъг период.

Над него е поставено специално регулиращо се отделение с възможност за избор на следнитее режими – позволява ви да регулирате вътрешната температура, като превключвате между режим зеленчуци или млечни продукти и месо.

В режим зеленчуци може да съхранявате цитрусови плодове или зеленчуци, докато режим млечни храни и меса запазва месото и рибата свежи, както и спомага при размразяването на замразеното месо или бързо охлажда напитки.

Чрез регулируемите рафтове на вратата може да променяте разположението им така, че да съответства максимално на вашите нужди.

Функции на фризера

Фризерът е разположен от горната страна на уреда, като разполага с 2 много просторни отделения за съхранение на храни и зеленчуци.

Рафта за съхранение е с изключителна якост и с възможност да издържи предмети до 100 кг.

Освен това модела е снабден с удобна подвижната тава за лед (Movable Twist Ice Tray).

Други

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на плесени и проникването на бактерии във вътрешността, като същевременно поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът е с много добра изолация и има автономност без ток до 12 часа.

Нано титаниевия филтърър елиминира 99% от навлизащите миризми и бактерии от външната част на хладилника.

Енергийна ефективност

Чрез инверторния компресор и системата Dual Fan Cooling, хладилника постига завидните стойности на енергийна ефективност в класа си с клас A ++ и потребление на енергия от 284 kWh. Ето за това, чрез своята ефективност този хладилник е толкова добра инвестиция, която ще ви се изплати през годините, в които ги използвате.

Инверторните компресори на Hitachi имат следните предимства:

  • Могат да работят при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достигат необходимата температура.
  • По-малка консумация на енергия спрямо конвенционалните хладилници.
  • Плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни.
  • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния им живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
  • Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум от 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см: (В x Ш x Д) cm 176 x 85.5 x 74

Нашето мнение за продукта

Това е хладилник с изключително много технологични иновации и със страхотен дизайн в бежово цвят. Препоръчваме го на големи семейства, заради големият му капацитет и енергийна ефективност. Също така със своите 5 години гаранция от официалния вносител за България може да бъдете сигурни в неговите качества и надеждност.