Ревю на хладилник Hitachi R-W660PRU3 (GBK)


Hitachi R-W660PRU3 (GBK) е страхотен избор за вас, ако търсите голям хладилниг от типа Big French, който да включва множество технологични иновации и страхотен дизайн.’

Основни характеристики на Hitachi R-W660PRU3 (GBK)

Този модел се управлява изключително лесно със своя тъч контролен дисплей разположен в горната част на лявата врата, позволявайки ви да променяте настройките само чрез едно докосване.

Вратите са с покрити от неръждаема стомана, която има защита от удари и надрасквания, а в същото време е изключително лесно за почистване.

Уредът разполага с полезен обем от 540 литра. Хладилната част разполага с 396 литра обем, а фризера със 144 литра, което би било достатъчно за едно голямо семейство.

Чрез инверторния компресор на хладилника и системата Dual Fan Cooling хладилника постига завидните стойности на енергийна ефективност в класа си с клас A + и потребление на енергия от 350 kWh  за една година.

Ето за това, чрез своята ефективност този хладилник е толкова добра инвестиция, която ще ви се изплати през годините, в които ги използвате.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – Hitachi R-W660PRU3 (GBK) е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в целия хладилник.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Hitachi R-W660PRU3 (INX)

Отделението за плодове и зеленчуци е проектирано с интелигентен дизайн, позволяващ лесен достъп на всеки един съхраняван продукт.

В допълнение, хладилника предлага повече пространство за съхранение на хранителни продукти.

Възможност за избор на режим – позволява ви да регулирате вътрешната температура, като превключвате между режим зеленчуци или млечни продукти и месо.

Режим зеленчуци

 • За съхранение на лесно развалящи се цитрусови плодове и зеленчуци
 • Лесно организиране на продуктите с различни размери

Режим млечни храни / месо

 • Запазва месото и рибата свежи
 • Размразява замразено месо
 • Бързо охлажда напитки

Други функции, включени в хладилника:

 • Рафтове от закалено стъкло – със защита от надраскване, устойчиви на топлина и предотвратяване на разливи. Закалените стъклени рафтове могат дори да държат до 100 кг. всеки.
 • Отделение за пресни зеленчуци – за дълготрайна свежест на зеленчуците, хладилникът поддържа висока влажност в специално проектирано отделение с приблизително 90% * индиректно овлажняване.
 • Диспенсър за вода и лед, който не се нуждае от включване във водопроводната мрежа и специална инсталация от водопроводчик. Просто наливате чистата вода в предвиденото за това отделение.
 • Ярко, енергоспестяващо LED осветление

Функции на фризера

Фризерът разполага с  3 много просторни отделения за съхранение на храни и зеленчуци, а също:

 • Функция бързо замразяване
 • Функция за автоматично правене на лед
 • Полици от закалено стъкло
 •  Ярко, енергоспестяващо LED осветление

Други

Моделът е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на плесени и проникването на бактерии във вътрешността. Това същевременно поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Този модел има много добра изолация и има възможност да остане до 15 часа изключен без подаване на енергия до него, като няма да позволи на храната да се развали.

Нано титаниев филтър – той елиминира  на 99% навлизането на миризми и бактерии от външната част на хладилника.

Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на хладилника е много добра – Клас А + с годишно потребление на енергия от 350 kWh.

Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде много ниска.

Инверторните компресори на Hitachi имат следните предимства:

 • Могат да работят при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достигат необходимата температура.
 • По-малка консумирана на енергия спрямо конвенционалните хладилници.
 • Плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни.
 • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния им живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
 • Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум от 41 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см (В x Ш x Д): 1.835 X  855 X 745 и тегло 98 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е топ премиум продукт, който разполага с изключително много технологични иновации и със страхотен дизайн с  врати от стомана в цвят инокс. Препоръчваме го на големи семейства, заради неговия огромен капацитет и високата му енергийна ефективност.