Ревю на двукрилен хладилник Hitachi R-W660PRU7 (GBE)


Hitachi R-W660PRU7 (GBE) е двукрилен хладилник с горен фризер част от Big French серията на японския производител.  Хладилника е оборудван с множество технологични иновации и притежава страхотен дизайн с врати от темперирано стъкло в бежов цвят.

Основни характеристики на Hitachi R-W660PRU7 (GBE)

Този модел се управлява изключително лесно със своя тъч контролен панел разположен на лявата врата на фризера, позволявайки ви да променяте настройките само чрез едно докосване.

Вратите са с покрити от темперирано стъкло, което има защита от удари и надрасквания, а в същото време е изключително лесно за почистване.

Този двукрилен хладилник разполага с впечатляващия обем от 540 литра. Хладилната част разполага с 396 литра обем, а фризера със 144 литра.

Капацитета би бил достатъчен за едно голямо семейство с множество вкусови предпочитания.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника.

Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда.

No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Hitachi R-W660PRU7 (GBW)

Отделението за плодове и зеленчуци е проектирано с интелигентен дизайн, позволяващ лесен достъп на всеки един от съхраняваните продукти.

Възможност за избор на режим – позволява ви да регулирате вътрешната температура, като превключвате между режим зеленчуци или млечни продукти и месо.

Режим зеленчуци

 • За съхранение на лесно развалящи се цитрусови плодове и зеленчуци
 • Лесно организиране на продуктите с различни размери

Режим млечни храни и месо

 • Запазва месото и рибата свежи
 • Размразява замразено месо
 • Бързо охлажда напитки

Други функции, включени в хладилника:

 • Рафтове от закалено стъкло с иноксова лайсна – със защита от надраскване, устойчиви на топлина и предотвратяване на разливи. Закалените стъклени рафтове могат  държат на натоварване до 100 кг всеки.
 • Отделение за пресни зеленчуци – за дълготрайна свежест на зеленчуците, хладилникът поддържа висока влажност в специално проектирано отделение с приблизително 90% * индиректно овлажняване.
 • Диспенсър за вода и лед, който не се нуждае от включване във водопроводната мрежа и специална инсталация от водопроводчик. Просто наливате чистата вода в предвиденото за това отделение.
 • Ярко, енергоспестяващо LED осветление

Функции на фризера

Фризерът разполага с  2 много просторни отделения за съхранение на храни и зеленчуци, а също:

 • Функция бързо замразяване
 • Функция за автоматично правене на лед
 • Полици от закалено стъкло с иноксова лайсна
 •  Ярко, енергоспестяващо LED осветление

Други

Вратите са снабдени с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на плесени и проникването на бактерии във вътрешността. Това същевременно поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Този уред има много добра изолация и има възможност да остане до 12 часа изключен без подаване на енергия до него, като няма да позволи на храната да се развали.

Нано титаниев филтър, който елиминира  на 99% навлизането на миризми и бактерии от външната част на хладилника.


Разгледай и модела в бежов цвят: Hitachi R-W660PRU7 (GPW)


Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на хладилника е много добра клас А +, а годишното потребление на енергия е 350 kWh.

Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде много ниска.

Инверторната технология на Hitachi  регулира мощността на компресора във всеки един момент от работното време, за да осигури най-оптимална мощност, без да се изразходва допълнителна енергия.

Инверторните компресори на Hitachi имат следните предимства:

 • Могат да работят при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достигат необходимата температура.
 • По-малка консумация на енергия спрямо конвенционалните хладилници.
 • Плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни.
 • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния им живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
 • Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум от 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см (В x Ш x Д): 1.835 X  85.5 X 73.7 и тегло около 100 кг.

Нашето мнение за продукта

Безспорно това е едно от топ предложенията в класа си. Разполага с изключително много технологични иновации и страхотен дизайн със стъклени врати в бежов цвят. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност. Също така с осигурената 5 годишна пълна гаранция, може да бъдете сигурни в неговите качества и надеждност.