Ревю на двукрилен хладилник Hitachi R-W660PRU7 (GPW)


Hitachi R-W660PRU7 (GPW) е двукрилен хладилник с горен фризер част от Big French серията на японския производител.  Хладилника е оборудван с множество технологични иновации и притежава страхотен дизайн с врати от темперирано стъкло в бял цвят.

Основни характеристики на Hitachi R-W660PRU7 (GPW)

Този двукрилен хладилник Hitachi се управлява изключително лесно със своя тъч контролен панел разположен на лявата врата на фризера, позволявайки ви да променяте настройките само чрез едно докосване.

Вратите са с покрити от темперирано стъкло, което има защита от удари и надрасквания, а в същото време е изключително лесно за почистване.

Уредът разполага разполага с общ обем от 540 литра, разпределен между хладилната част разполагаща с 396 литра обем и фризера със 144 литра.

Капацитета би бил достатъчен за едно голямо семейство имащо различни вкусови предпочитания.

Система на охлаждане

Забравете досадното размразяване – този модел е със система за автоматично размразяване No Frost.

Този тип система за охлаждане предотвратява образуването на скреж в хладилника. Системата изсмуква по активен метод и най малката свободна влага, като по този начин гарантира 0% образуване на скреж в хладилника и фризера.

В същото време технологията предотвратява образуването на бактерии и влага в двете части на уреда. No Frost системата осигурява почти два пъти по-бързо охлаждане, което намалява изискванията към охладителната система и увеличава надеждността ѝ.

Функции на хладилника

Hitachi R-W660PRU7 (GBW)

Отделението за плодове и зеленчуци е проектирано с интелигентен дизайн, позволяващ лесен достъп на всеки един от съхраняваните продукти.

Възможност за избор на режим – позволява ви да регулирате вътрешната температура, като превключвате между режим зеленчуци или млечни продукти и месо.

Режим зеленчуци

 • За съхранение на лесно развалящи се цитрусови плодове и зеленчуци
 • Лесно организиране на продуктите с различни размери

Режим млечни храни и месо

 • Запазва месото и рибата свежи
 • Размразява замразено месо
 • Бързо охлажда напитки

Други функции, включени в хладилника:

 • Рафтове от закалено стъкло с иноксова лайсна – със защита от надраскване, устойчиви на топлина и предотвратяване на разливи. Закалените стъклени рафтове могат  държат на натоварване до 100 кг всеки.
 • Отделение за пресни зеленчуци – за дълготрайна свежест на зеленчуците, хладилникът поддържа висока влажност в специално проектирано отделение с приблизително 90% * индиректно овлажняване.
 • Диспенсър за вода и лед, който не се нуждае от включване във водопроводната мрежа и специална инсталация от водопроводчик. Просто наливате чистата вода в предвиденото за това отделение.
 • Ярко, енергоспестяващо LED осветление

Функции на фризера

Фризера разполага с  2 много просторни отделения за съхранение на храни и зеленчуци, а също:

 • Функция бързо замразяване
 • Функция за автоматично правене на лед
 • Полици от закалено стъкло с иноксова лайсна
 •  Ярко, енергоспестяващо LED осветление

Други

Модела е снабден с антибактериално уплътнение, което предотвратява образуването на плесени и проникването на бактерии във вътрешността. Това същевременно поддържа свежестта на храната за по-дълъг период от време.

Уредът има много добра изолация и има възможност да остане до 12 часа изключен без подаване на енергия до него, като няма да позволи на храната да се развали.

Нано титаниев филтър, който елиминира  на 99% навлизането на миризми и бактерии от външната част на хладилника.


Разгледай и модела в бежов цвят: Hitachi R-W660PRU7 (GBE)


Енергийна ефективност

Енергийната ефективност на хладилника е много добра клас А +, а годишното потребление на енергия е 350 kWh.

Това се дължи и на инверторния компресор, който дава възможност консумираната енергия да бъде много ниска.

Инверторната технология на Hitachi  регулира мощността на компресора във всеки един момент от работното време, за да осигури най-оптимална мощност, без да се изразходва допълнителна енергия.

Инверторните компресори на Hitachi имат следните предимства:

 • Могат да работят при по-ниски обороти – при запазване на текущата температурата и при по-високи – в режим на бързо замразяване и бързо охлаждане, при което много бързо достигат необходимата температура.
 • По-малка консумация на енергия спрямо конвенционалните хладилници.
 • Плавно включване и изключване, което ги прави по-безшумни.
 • По-малко натоварване при стартиране, което допълнително удължава експлоатационния им живот. (Голямото натоварване и силните вибрации при включване и изключване на компресорите е един от най-големите недостатъци при повечето хладилници с обикновен компресор, което многократно скъсява живота им.)
 • Инвертора на компресора също така позволява тихата работа на хладилника, с много ниско ниво на шум от 40 dB.

Размери и тегло

Уредът има следните размери в см (В x Ш x Д): 1.835 X  85.5 X 73.7 и тегло около 100 кг.

Нашето мнение за продукта

Това е едно от топ предложенията в класа си. Разполага с изключително много технологични иновации и страхотен дизайн със стъклени врати в кафяв цвят. Препоръчваме го на големи семейства, заради огромният му капацитет и високата му енергийна ефективност. Също така с осигурената 5 годишна пълна гаранция, може да бъдете сигурни в неговите качества и надеждност.